Slabá výdrž pri sexe

Príspevok v téme: Slabá výdrž pri sexe
smouky

Ahojte, potreboval by som od vás pomoc. Mám problém s výdržou pri sexe. Mám 17 rokov a začal som pohlavne žiť. S partnerkou sme to už pár krát robili ale väčšinou to dopadlo tak isto :( mojím rýchlym urobením. Raz-dva krát sa mi podarilo vydržať asi 15 minút a to bolo super, bol som úplne uvolený a pod. ale väčšina končí 2-4 minútovými :(..Veľmi sa snažím, aj po tomto neúspechu sa snažím priateľku aspon "dorobiť inak".Ale myslím že ju to raz prestane baviť. A to sa strašne bojím.Neviem čo robím zle.Podľa mna to je celé v hlave.Problém bude asi tým že na to myslím. Strašne ma to trápi.Svoju priateľku veľmi milujem a zaleží mi aby bola so mnou šťastná aj po tejto stránke. Poprosím nejaké rady ktoré by mi mohli pomôcť. ďakujem

smouky

Dobre teda :) vyskúšam čosi..a hlavne byť uvolnený ;) ďakujem..mám otázku ale..počul som kondomoch Durex Performa..mám ich vyskúšať ? alebo radšej sa mám snažiť normálne ? :)

ta3

Smouky,
presne si to vystihol, problem vznika iba v Tvojej hlave, neraz clovek cita, ze najdolezitejsi sexualny organ je mozog, vzdy som tomu verila a nedavno potvrdila aj sama na sebe, je to proste fakt, pokial budes mat mysel zatazenu strachom, ci uspejes, alebo zase zlyhas, ci ju dokazes uspokojit, ci ju nestratis koli skorej ejakulacii a podobne, problem bude nielen pretrvavat, ale dokonca spiralovite narastat, az sa nakoniec moze stat, ze to pokazi Vas vztah uplne, si rozumny chlapec, ved sam si postrehol, ze ked si bol krasne uvolneny, bolo to super, tak nepanikar, vies kde je pes zakopany, tak sa podla toho riad, musis viac doverovat sebe a Vasej laske, je krasne, ze chces pariatelku vzdy uspokojit, ale pocas milovania to kompletne vypust z mysle a uvidis, ze to bude lepsie a lepsie, vela stastia

User_37597

je to super ze sa o priatelku zaujmas ale nie vsetko vzdy vychadza ako chces takze treba sa dobre sustredit na to a skusat vsetko mozne..ste mlady tak skusajte a neboj aj to "neskor" pride..

smouky

Chápem..ale chcem proste aby aj ona z toho čosi mala..a nie že po 3 minútach už musím prestať..ok teda vyskúšam,diky

User_37597

ale vsak si teraz zacal zit sexualne..co by si chcel...si nadrzany na svoju holku tak jasne ze si aj skoro hotovy a 2-4 minuty ma na slovensku 95% populacie..taky sex je aj njlepsi a najrychlejsi....jedine co ti moze pomoct je polohovanie..urcite ste este nevyskuali vsetky polohy takze skusaj co najviac pocas sexu a uvidis bude to lepsie..