kamarat alebo nieco viac?

Príspevok v téme: kamarat alebo nieco viac?
Brenda

zacalo sa to takto..bola som na diskoteke a tam bol nahodne aj moj kamos a rozpravali sme sa...dostali sme sa k bozkavaniu a mna zrazu presiel taky divny mraz po chrbte nevie preco..sice alkohol robil svoje...ale doslo mi to take zvlastne nikdy by ma nenapadlo ze by som sa snim bozkavala..neskor ma odprevadil domou a povedal "vidime sa"..a ja teraz neviem co mam robit co mam cakat alebo tak...lebo my sa moc nestretavame a ja teraz neviem ci to vsetko myslel vazne alebo nie..mam cakat ci sa dakou formou ozve lebo nemame na seba kontakt alebo to mam spravit ja..

Brenda

Tommy°Lie
tak mam 21..:D ja viem vtipne..:D ale to je kamarat poznam ho uz dlho a hej alkohol odburava zabrany to je pravda...a asi mas pravdu aj tak som si uz pomaly zvykla na to ze dnes sa uz len vyuziva a nie len cudzi sa navzajom vyuzivaju ale asi aj kamarati...je to cele smutne..

Slobodna

zaujímavé na tom je to, že ak ti žena poskytne na seba kontakt tak cez noc sa musia v jej hlave odohrávať strašné veci, keď si to do druhého dňa rozmyslí :)

tomas16

nie u kazdeho znamena zavolam ti - zbohom, ja mam zas opacne skusenosti, ja ked zavolam alebo sa ozvem na druhy den, tak vzdy uz u tej dotycnej nemam velku sancu...

Tommy°Lie

Brenda
Hmmm z tvojho písania mám taký divný pocit, že si ešte mladučká a na vzťah ešte nie si moc zrelá. Naskytá sa mi otázka koľko máš vlastne rokov, keď z jedného bozku už vytváraš základy vzťahu, ale dedukujem že mala by si mať aspoň 18 keďže si požívala alkohol i keď v dnešnej dobe by som sa nedividila keby si mala kľudne len 15 ( bez urážky ) ... Každopádne, alkohol odburáva zábrany, a ľudia sú povoľnejší , no len čo vytriezvejú hanbia sa aj pozdraviť... Môj názor je taký, že chlapec to nemyslel vážne. Teraz je doba keď chalan vystrieda za diskotéku aj 5 dievčat ( česť výnimkam ) a pritom mu ani u jednej nejde o nič. Mám pocit že niekedy bozk medzi dvomi ľuďmi znamenal oveľa viac ako teraz. Preto si myslím že by si nemala veriť falošnej nádejí a lietať v oblakoch, ale postaviť sa pevne na zem a kráčať ďalej. Ak to myslel skutočne vážne určite si ťa vyhľadá , v dnešnom svete je predsa tisíc možností ako skontaktovať osobu i keď sa stretávate veľmi zriedkavo... Noo určite ho nekontaktuj prvá - mohla by si utrpieť poníženie z jeho strany...

Slobodna

keby mal záujem tak si ten kontakt na teba vypýta hneď. "Vidíme sa" je taká mužská fráza, niečo ako "zavolám ti" v preklade znamená "zbohom" :)