Polyp na maternici

RNG

Niektore polypy su hormonalne zavisle, ale dost zriedkavo.
Ale prirodne hormony v pripade hormonalnych nerovnovah su uzitocne.
Zialbohu lekari predpisuju len patentovane chemicke hormonalne nahrazky.
Radim ti brat prirodne doplnky I3C(2 x 300 mg) alebo este lepsie DIM(2 x 100 mg), co znizuje estrogenicke hodnoty aj skodlivy hormon DHT, ktory je pricinou roznych hyperplazii a zaroven znizuje pravdepodobnost roznych rakovin.
Na odsttanenie neziaducich utvarov v tele treba brat silne enzymy a jod. To zaroven odmoruje telo a tym podstatne znizi pravdepodobnost tvorenie rakovinnych buniek vseobecne. Ale kedze su to potravinove doplnky v drvivej vacsien, az na archaicky Wobenzyme, neocakavajte, ze vam ich lekari prespisu alebo poradia, cest vynimkam.Obvykle je to prave naopak.

miquelia

Dobrý deň,

pred pár týždňami som bola na odstránení polypu na maternici, podla výsledkov mi vyšlo, že bol hyperplastický (ak som si správne zapamätala názov) a môj doktor ma naviedol na hormonálnu liečbu, nakoľko bez nej, by sa mohol objaviť znovu s rizikom rakoviny. Ja som vždy hormóny odmietala. Preto sa obraciam na radu, či je to predsa len potrebné. Má s takýmto záverom niekto skúsenosti? ďakujem.

xtina311

DOBRY DEN VAM PRAJEM PROSIM MOZE MI NIEKTO PORADIT MAM 20 ROKOV A PRED 3 MESIACMI MI GYNEKOLOG OBJAVIL POLYPA...POVEDAL MI ZE TO MOZE SAM ZMIZNUT ALEBO HO POTOM TREBA OSTRANIT...TERAZ O TYZDEN MUSIM IST NA KONTROLU..VELMI SA BOJIM,,NIKDY SOM NIC O POLYPE NEPOCULA PORADTE MI PROSIM PEKNE

cek

Ano, ke zmenšení cyst všeobecně, pijte čaj ke zbavení toxinů z těla:
50 g ovoce černého bezu-bazy + 25 g kořen čekanky + 25 g lusk fazole + 50 g řepík + 25 g břízy + 25 g kmín-rasca ob. (Fr.)
Jedna lžička směsi na 0,2 litru vody, vařit 3 minuty a pít 3x denně po půl šálku před jídlem.
Je třeba si uvědomit, že cysta je dutina ve tkáni, která má vlastní vystélku. Tím se liší od pseudocysty. Velikost cyst bývá různá, od mikroskopických až po cysty obrovských rozměrů, které obsahují velké množství tekutiny.
Podle původu dělíme cysty na retenční, implantační, hyperplastické - hormonální, fetální, parazitární a nádorové.
Hormonální cysty se objevují v děložní sliznici, v mléčné žláze nebo ve vaječníku. Jejich příčinou jsou hormonální poruchy – diagnózu stanoví lékař!
Na ženské hormonální poruchy a potíže je čaj:
50 g kořen jehlice trnité + 50 g kořen lopuchu menš. + 100 g kontryhel-alchemilka ob.(Hb.) + 50 g brutnák + 100 g řebříček-myší chvost (Fol.) + 50 g třezalka-ľúbovník (Hb.) + 50 g zlatobýl (Hb.) + 20 g máta peprná (Fol.) + 50 g meduňka-medovka (Fol.) + 40 g květ malvy (Fl.Malvae) + 50 g kopřiva-žihlava (Fol.) + 50 g heřmánek-rumanček + 30 g květ měsíčku-nechtík lek. + 100 g kůra kondurangová (Cort.Condurango)
Jedna lžička na šálek, vařit 3 minuty a pít 2x denně šálek před jídlem 8 až 10 dnů před mense, po přechodu při vážnějších onemocněních denně.
Dále doporučuji po pět až šest večerů 20 minutová koupel ve vývaru šalvěje, jmelí-imelo bílé a kopřivy-žihlavy – s ponořením jen po srdce!

yanet

Dobre zaparená, mäkká a ešte horúca praslička sa vloží medzi ľanové plátno a priloží na miesto, kde sú nádory, opuchy, vredy, cysty, nezhubné nádory (adenómy), nezhubné nádory sfarbené melanínom (melanómy), nezhubné členité nádory (papilóny) alebo uzavreté výrony pod kožou (hematómy). Pri veľmi ťažkých stavoch treba začať hneď ráno ešte v posteli obkladmi a nechať ich na chorom mieste dve hodiny. Aj popoludní treba dať obklady na dve hodiny a chorý si má opäť ľahnúť do postele. V noci priložíme obklady znova. Dôležité je, aby boli zaparené, a udržiavali sa v teple! Jeden prasličkový obklad možno použiť tri až štyri razy. Cez obed priložíme na štyri hodiny obklady zo švédskych bylín. Miesta pod obkladmi treba najprv natrieť bravčovou alebo nechtíkovou masťou, na to priložiť vatu navlhčenú švédskym horkým a na ňu ešte suchú vatu ako tepelnú ochranu, potom sa to celé zakryje plastikovou fóliou a obviaže šatkou. S týmito obkladmi sa môže chorý pohybovať po byte alebo sedieť. Keď sa obklad zloží, treba pokožku zapudrovať, aby nezačala svrbieť.

Na vonkajšie nádory, vredy a opuchliny sa priloží čerstvá kaša zo skorocelu kopijovitého alebo väčšieho a z listov boľševníka (pozri zhubné ochorenie lymfatických žliaz). Pri pravidelne, nepretržite prikladaných obkladoch možno už na piaty deň pozorovať zlepšenie a po desiatich až štrnástich dňoch aj vyliečenie. Dobré výsledky dosiahneme aj vtedy, keď budeme choré miesto natierať čerstvou šťavou z kysličky (listy treba umyť a vo vlhkom stave odšťaviť v odšťavovači).

Vnútorne treba piť šálku prasličkového čaju ráno pol hodiny pred raňajkami a šálku pol hodiny pred večerou, cez deň jeden až dva litre čaju z bylinnej zmesi 300 g nechtíka, 100 g rebríčka a 100 g pŕhľavy. Do čaju treba podľa možnosti primiešať šesť ráz za deň (a to v odstupe jednej hodiny) do každej šálky 3 až 5 kvapiek kysličkovej šťavy.

ajka4667

neviem prečo sa bránite odstráneniu polypov v nemocnici... trvá to pár minút a v nemocnici ste od ráno do obedu... po zákroku nemám žiadné problémy...

mona2791

Ivka 1.... mohli by ste aj mne poradit neake tie prirodne produkty, ktorymi by som sa zbavila polypu na maternici. Ten moj nieje moc velky 3x5mm ale aj tak mi hrozi operacia....prosim poradtem, vopred dakujem.. Monika

papalipan

ahojte, aj ja som mala 2 polypy a vybral mi to doktor ambulantne, trvalo to asi 10minút, trošku bolelo ale dá sa to zvládnuť.Došla mi cytologia a je to ok....nebojte sa dať to odstrániť lebo môže spôsobovať aj zápaly - prešla som tým.