Toci sa mi hlava, busenie srdca, na zvracanie

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava, busenie srdca, na zvracanie
bcn

ahojte, pisem lebo uz treti den sa necitim dobre. Toci sa mi v hlave, mam pocit akoby mi niekto stlacal mozog, narazam do stien, ked si lahnem je to lepsie, ale potom pocitujem busenie srdca a je mi na zvracanie. som mimo Slovenska a budem este mesiac.. neviete mi poradit, co mam spravit. ci ist do nemocnice na nejake vysetrenia alebo ci staci nieoc z lekarne? dakujem velmi za odpovede!

mmdd

To máś z krćnej chrbtice. Takéto stavy bývajú beźné.Ak beháś ,spotíś sa a zahladne Ti šija.Cvić jogu niektoré cviky sú super a ´dalej masáźe chrbta.

bcn

zevraj to moze byt aj z presilenia, ale nemyslim si, doma som chodila skoro kazdy den cvicit, tu mam taky zauzivany rezim, kazdy den beham 7km a doma este pol hodinu cvicim, je pravda, ze menej papam, mozno aj pijem.. hladam uz nejaku nemocnicu pobliz, aby som po ceste nahodou nieco nerozbila :)
kupim si aj to magnezium, dakujem!!

bcn

neviem, co by mohla byt pricina.. studujem tu v Spanielsku od septembra..
ano, zda sa mi aj akoby som mala strpnutu siju, cely ten "tlak" je v cele..

mam europsku karticku poistenca, ale to poistenie navyse som si nedavala, kedze nebyvam skoro vobec chora.. a akurat teraz to muselo prist.. :/

kajush

hm , divne, nevies co by mohlabyt pricina? nemal/a si nejaky uraz, pad ? postipanie hmyzom? a mas aj stuhnutu siju, alebo citlivost na nejake podnety ako napr svetlo a podobne?
v akej si krajine?
ake vykonavas zamestnanie?