Svrbenie celeho tela

tinka201

aja...nie nemala som na mysli cukrovku....mala som na mysli to najhorsie...rakovinu lymfatickeho systemu...daj si stranku www.lymfom.sk .... su tam priznaky a medzi tie zakladne patri svrbenie celeho tela, zvysena teplota najma vecer, nocne potenie, unava a samozrejme zvacsene uzliny kdekolvek na tele....nevravim ze je to tvoj pripad, len upozornujem ze je tu aj taka moznost...drzim ti palce aby to bolo v tvojom pripade len kozneho pôvodu.....

Fufulka

tak skús tie hydratačné mlieka a keby nezaberali tak ten Infadolan, je dobrý a neparfúmovaný, používa sa tiež pre bábätká, keď sa im po narodení šúpe kožička, tak im to premazáva, je to super...ja to používam často v zimnom období. :-)

aja05

fufulka: nevsimla som si zmeny na mojom tele, prislo to z nicoho nic, vcera som sa uz neskrabala aj ked som mala nutkanie. mama hovori ze to budem mat vysusenu pokozku :)

tinka201 - zvysenu teplotu som si nevsimla, ani som si nemerela, s nocnym potenim mam problemy uz davno a s unavou tiez kvoli stitnej zlaze :) mala si na mysli cukrovu? :)

rew: pijem iba cistu vodu a caje :)

tinka201

ahoj...mam na teba par otazok a potom ti poviem co to moze byt...nechcem ta dopredu nastrasit...nepocitujes najma vecer zvysene teploty, nemavas nocne potenie s tym, ze rano vstavas cela spotena??? niesi v poslednom case unavena????

mariaXB

Ahoj.Ja som s tym bojovala skoro rok,dorastlo to do takych rozmerov,ze to preslo aj na hlavu a vypadali mi skoro vsetky vlasy.Mala som to hlavne po alergenoch,aj ked alergia sa ziadna nepotrvdila.nakoniec mi zistili tetaniu,beriem Ca a Mg a uz mozem jogurt.Tak ak to bude trvat moc dlho a bude sa zhorsovat,tak len pre istotu Ti pisem moju skusenost.A skus sa natierat telovym mliekom Excipial U Lipolotio.A skus zinok.

Fufulka

..ja tom mávam tiež v tomto období, vždy po kúpaní, kupujem si hydratačné telové mlieka na zjemnenie, ale treba začať hned, než si škrabaním narušíš pokožku, potom by to už mohlo štípať. a ak máš niektoré miesta moc vysušené (čerevené, popraskané, šupinaté), je dobré na ne použiť krém Infadolan, kúpiť ho bežne v drogérii. :-)