V kazdom druhom manzelstve- nevera?

pies

Ahojte,
no podľa mňa by bolo zaujímavé napísať v odpovedi vždy aj vek človeka, ktorý odpovedá... Lebo čím mám viac rokov, tým (asi logicky) tých vecí vidím viac.
Keď to zoberiem matematicky, tak slovné spojenie "v každom druhom vzťahu" vlastne znamená (keď to veľmi zjednoduším), že z 1000 ľudí máme 500 manželstiev a v 250-tich má dôjsť k nevere aspoň jedného z partnerov, tak je to vlastne tvrdenie, že aspoň 25% ľudí je neverných. A tomu by som veril, ako tak vnímam situáciu okolo seba. Zaujímavá informácia je aj tá, že na Slovensku sa rozvedie 41 manželstiev zo 100, z tých 500 by to bol teda počet 205.

milli11

Mna minule jeden kamos tiez balil, ze pozyvam ta na obed. Ibaze ja viem, ze je suknickar. Keby sa to aspon snazil skryvat predo mnou. Ale on nie, flirtuje s inymi, jednu pohladi po chrbte, druhu pohladi po ruke. A o par dni ma pozyva na obed. Odmietla som. Potom som si na chvilu myslela, ze som asi velmi vyberava, ale to bol iba skrat.

ta3

Silwa,
tak mu treba

Beskyd
to by som sa celkom cudoval keby 50% ludi v manzelstve vedelo krotit svoje pudy a egoizmus:)
dufam, ze z tohto vyrasties alebo ze sa neozenis, lebo inak aj Ty zvysis uz aj tak vysoku rozvodovost. Poviem Ti moju osobnu skusenost, lstou sa mi dostal do postele jeden inak celkom pritazlivy suknickar, ktoreho som poznala velmi dobre, no ked odmietol opustit moju postel, odisla som z vlastnej postele ja a to som bola este iba zasnubena, ak nie si zviera, ale clovek a pevnych moralnych zasad a uz si viazany vo vztahu, tak to proste neurobis a nemyslim si, ze som iba ja takto verna, je nas mnoho

lost

Ale podla mna sa nevera moze porovnat so zbabelostou..
Pride mi to take detske, ze robim to potichu, aby ma nevideli, aby o tom nevedeli, proste skovavacka, maximalne smiesne :)
Alebo proste sa ti ludia boja reality, z roznych dovodov (ale to je na dlho, a od temy znacne :) )

jajka001_

myslim ze nevera nie je najvacsim problemom vo vztahoch. vacsinou to byva klinec do rakvy vztahu - ked to neklape ako ma, prejavi sa to neverou. dalsia vec su suknickari a lahke zeny.

mirka 23

beskyd aj ja si myslim že je to 90%. A ešte je otazne, či podvadza jeden alebo obaja. Ale myslim si že v 90% manželstiev podvadza aspoň jeden, len sa o tom nehovori, každy sa tvári ako svetý. A či muži - ženy.. by ste sa divili kolko žien podvadza, ale je ticho.