Silné intenzívne pichanie kože

Príspevok v téme: Silné intenzívne pichanie kože
Ferenc

zdravim , kazdodenne zazivam extra silné neznesitelne svrbenie alebo pichanie kože asi v kazdej casti tela naraz celoplosne. Skusam sa nato liecit cele 2 roky , bol som u imonoalergologov , u gastroentologa, rozne krvne testy. Asi 5 druhov antistaminík a roznych liekov na imunitu.Nic.

vyvolavaci faktor tohto svrbenia je silná zmena teploty zo studena na teplo. Vyvolava mi to aj náhle spotenie alebo vacsia námaha napr. pri sporte a v robote. Obcas náhla stresová situácia.

Jediná vec co mi nato pomáha je to že sa poriadne spotím. Ale dám si sprchu prejde par hodin a je to tu zase. Dosť sa to zhoršuje vždy v zime. V lete sa snazim udrziavat v pote.

Pomozte prosim , neda sa to vydrzat. Dakujem

Lukas84Ba

ahojte trpím tým istým ako Ferenc,.uz niekolko mesiacov. uzivam na to kombinaciu citalec a timonil zatial nepocitujem ziadnu ulavu. samozrejme berem magnezium a komplex b vitaminov + D a Kalcium.
Ten pocit pichania, bodania je velmi neprijemny. Viem ze je to uz starsia tema ale bude vdacny kazdej vasej rade. dakujem

jana23

Ja som mala pretvrvavajuce problemy s pichanim po tele (cez 2 roky), hlavne nohy a ruky a ziadny lekari nevedeli prist na pricinu. Az po 2 rokoch krvny test ukazal nizku hladinu zinku a vitaminu D3. Aj ked B12 bola este v norme, pre istotu som vybrala par injekcii a zacala pravidelne uzivat zinok 50mg a vitamin D3. Problemy s pichanim prestali.

Ferenc

Skusal som tie vitaminy čo pisala maria, a hlavne sa každy den dobre vypotím športom , už to nemam v podstate skoro vobec.

yano209

zdravim mam tie iste priznaky chcel by som sa opytat ako ste s tym postupili ci to preslo alebo s tym stale bojujete a nejake dobre rady. dakujem

mariaXB

Este posledna vec - viem,ze existuju aj pripravky kalcium+magnezium,ale to vobec nefunguje! magnezium+B6 a potom s odstupom aspon 2 hodin kalcium+D3. a takisto 2 hodiny pred a dve hodiny po magneziu nejedz mliecne vyrobky.tak asi tolko.fakt drzim palce.

mariaXB

Nezabudni k magneziu pridat B6 a ku kalciu D3.len vtedy ich telo spravne zuzitkuje.Netreba sol vylucit uplne,len proste neprisalat a nejest presolene.Ja napriklad jem normalne polievky a aj sunku obcas,ale skor detsku.aj chlieb.ale napriklad ked si peciem kuriatko,vobec ho nesolim.ani ryzu ani zemiaky ani nic.masko ma soli dost aj prirodzene.zvykla som si.Ked niesi vegetarian,tak nedostatok sodika Ti nehrozi. Tak drzim palce.