Ukrutna nahla bolest v nohe - cim to je?

Natalik30

Mňa tiež bolela noha od stehna cez koleno až po členok, nemohla som poriadne chodiť. Bolesť trochu ustúpila keď som sa trochu rozchodila. Mám 23 a samozrejme podľa doktorov ma zatiaľ nemá čo bolieť. Na ortopedii mi povedali, že som zdravá, lebo na rengene nič nebolo, až neskôr keď som od bolesti prestala úplne chodiť mi v nemocnici na MRI zistili spondilodiscitídu, čiže zápal stavca a pritom má chrbát vôbec nebolel. Po 5týždňoch v nemocnici a veľa antibiotikách som skoro v poriadku. NEČAKAŤ a nepodceňovať to a ísť aj za 5 doktormi kým nezistia čo to je!

Euard

Mám podobné problémy. Z chrbta mi ide bolesť do ľavej nohy, až po lýtko. Niekedy ráno nemôžem vôbec chodiť. potom to prejde ale nie nadlho. Bol som na ortopediii, nič sa nezistilo. Príznaky sú na zápal sed. nervu. Čo mám robiť ?

vikahiphop

Dobrý vecer boli ma lava noha ako je stehno tak kost ma boli a nemozem sa ani zohnut a do lava otocit ani postavit viete mi poradit co to je a silno ma to boli a od vcera to mam... Dakujem poradte mi co mam s tym robit

llek

Podla toho ako to opisujes, tak je to bolest nervu. Bud je to zapal sedacieho nervu, alebo je to korenove drazdenie, cize pricina je niekde v driekovej chrbtici (blok? platnicka?)Bolesti chrbtice su dan za nas sposob zivota. Chod za svojim lekarom, aby sa droeisila pricina. Pri akutnej bolesti sa podavaju lieky proti bolesti a na uvolnenie spazmov svalstva, ked sa bolest zmierni pride cas na rehabilitaciu. A ked to prejde pride na rad dlhodoby program- cvicit a posilnovat chrbtove svalstvo, nic ine nepomoze

RNG

Ako som uz mnohokrat opakoval, virusy treba potlacit roznymi antiviralnymi doplnkami,. pozri cez google.sk pod rng herpes a poskodene nervove obaly treba regenerovat, na co pomoze brat DHA omega 3 kyselinu, najmenej 1 gram denne. Bohaty zdroj DHA je calamarine, ale dostanes ju aj z rybacich a najma krill oleja, ked ich beries dost.

neo691

Ahojte, mam problem s nohou. Cez tyzen ma to preslo a teraz ma to zacalo boliet zase. Bolest zacina od bedra, smerom ku kolenu. obcas to vystreluje az do pistali. nechapem to, je to neprijemne, ako vo vnutri kosti mi to pride a strasne to boli.Vobec nemozem hybat nohou do strany.

Cim to je, neviete? co s tym?

mirec24

Dobry den.
Uz asi rok aj nieco som na marodke prave z pravou nohou,mam velmi neprijemne palivostiplave bolesti v lytku a celej slapaji,slabsi dotyk palcom na lytku mi sposobuje neprijemne stiplavopalive bolesti akokeby mi niekto vrazil dlhu ihlu do paty,pravu slapaj mam niekedy dost chladnu,mam problemi s chodenim,ktore by som nazval skor kulhanim,lebo po dlhsiej sa nemozem na pravu nohu poriadne postavit.Som v Anglicku na marodke kde liecba dost dlho trva.U neurolofyziologa mi zistili ze mam slabo funkcny nerv a slabo reaguje na impulzi ked mi vpichovali ihly do stehna,lytka a pravej slapaji.Je to velmi neprijemne,pan neurofyziolog ma odporucal na Magneticku rezonanciu,ale stale cakam na appointment.Mozete mi prosim poradit,co to vlastne moze byt?Ja si neviem dat rady ze co mam robit,robi mi to velke prioblemi pri chvodzi.Vopred velmi pekne dakujem.