Čierny šampón

Príspevok v téme: Čierny šampón
Meggi_15

Ahoj, asi pred rokom som si nafarbila vlasy s čiernm šampónom na 24 umytí a vôbec mi nezišiel len z neho ostala veľmi, veľmi tmavá hnedá...skoro čierna. Moja pôvodná farba vlasov je svetlo hnedá.Keď mi začali vlasy odrastať nafarbila som si vlasy hnedým šampónom no farba bola skoro taká istá ako predtým čiže skoro čierna.Teraz mám asi 7cm odrast. Prosím, neviete ako sa môžem zbaviť toho šampónu?? :( Ale tak aby som si nezničila vlasy.:( Mám ich husté a konečne dlhé. Vopred Ďakujem. :))

Meggi_15

mary jan: :D:D no veď možno zachvíľku vyhlásia fľakaté vlasy za nejaký TREND :D:D:D potom budeme hrdo chodiť po uliciach :D:D:D:D....

Meggi_15

Ja som si ich farbila šampónom len preto, lebo dve moje kamarátky použili šampón a zišiel im. Tak som si myslela že by mohol aj mne. Ale vedela som už na začiatku že keď si ich nafarbím šampónom tak aj keby sa mi zmyl tak by som nemala presne takú istú farbu vlasov ako pôvodnú.... No ale aj tak Ďakujem :))

Sasanka_

Neviem preco si ludia myslia, ze ked je napisane na farbe- sampon na 24 umyti, clovek si mysli, ze je to fakt na 24 umyti a potom to bez stopy zmizne.Nie nie je to tak.Ja si dodnes farbim vlasy farbou( samponom) ale treba podotknut, ze je to farba!! akurat je slabsia a menej skodi vlasom,preto je tam nazov sampon, ale farbi ako naozajstna farba.Takze ja si myslim ci clovek si kupi fabu alebo sampon je skoro jedno. Musis si nechat vlasky uplne odrast, alebo inak sa to da odstranit, tak aby si ich neznicila.