žalúdočná dyspepsia

Príspevok v téme: žalúdočná dyspepsia
ladyinred

Mám žalúdočnú dyspepsiu? Vždy po jedle mi je zle, aj keď zjem len malinkú porciu, mám pocit strašnej plnosti v žalúdku, nafukuje ma a mávam aj problémy so zápchou...lekár mi predpísal Cerucal, ale nepomáha to...taktiež som už brala aj Pancreolan forte, Costi, Degan...pijem aj žihľavový čaj na trávenie...čo by mi ešte mohlo pomôcť, aby mi dobre trávilo?
Ďakujem za všetky rady:-)

mjanik

pomocou akupunktúry sa dá trávenie dobre upraviť-"bežné bolesti" odznejú na 3-5 sedení,vredy na 5-7 sedení

ondrej5555

môj názor sú probiotiká. Po braní antibiotík som mal strašné trávenie, stačilo mi málo jedla a bol som plný, bolo mi strašne ťažko. Pomohla mi kombinácia Probiotík, Najlepšie kombinovať kmene probiotík.

RNG

Kvasenie a hnitie v zaludku a nasledovna ppala a bolesti zaludka je dosledok nedostatku kyselin.
Ten sa da velmi lahko doplnit priamo kyselinou alebo roznymi zdrojami kyseliny ako Betain HCl, Pepsin HCl, L-lysin HCl a podobne. Su to bezpecne potravinove doplnky, bez skodlivych postrannych ucinkov.

Cerucal (Metoclopramide) je chemikalia, ktora zlepsi presun jedla zo zaludka do criev. To sice nepomoze na tvorenie kyselin, ale zmierni to priznaky. Je to ale za cenu porusenia dopaminu v tele, co ma rozne neprijemne neurologicke nasledky. Uz len z kratkodobeho pouzitia mas taketo skodlive bocne nasledky
www.medicinenet.com

Ivka 1

Aloe Vera gel v kombinacii s probiotikami a vlaninou. Ak budes potrebovat viac informacii mozes mi napisat na mail.