rovne vlasy

petaso

jednotka 1
A do ktorého kaderníctva v ZV chodíš, lebo ak to ozaj stojí 40 eur kura, tak je to potom dobrá cena, oproti ostatným čo tu píšu od 100 Eur vyššie. Lebo ja som tiež zo ZV a dala som si pred par mesiacmi trvalú šetrnú a ako sa to zmýva tak teraz mam tie vlasy take nijake. Ani kučeravé ani rovné, tak by som chcela vyskúšať vyrovnanie.

primabalerin

su rozne rady na uhladenie vlasov, od Schaumy, Gliss Kur, Nivea, Oriflame, Avon, Sunsilk, ale od ani jednej spomenutej firmy uz davnejsie nepouzivam vlasovu kozmetiku, tak neviem, ci nejak pomozu. Skusal niekto z uvedeneho?

chcemrovne

brazil keratin by trval ovela dlhsie. sice je aj zvlast maska, ale ta kura sa zacina so specialnym samponom, potom sa vysusia vlasy, nie uplne, da sa ta kura, potom sa kazdy pramen prezehli desatkrat. a stoji to omnoho viac... a vydrzi to 2 - 4 mesiace. len bohvie ako vyzeraju vlasy potom.

rew - ale ja mam tak cudne zvlnene, ze viacmenej rovne a kde tu vlnky :D

jednotka1

ja som zo zv. neviem mozno,lebo toto zase ja počujem prvy krát brazil keratin. ale mame tu jeden super obchod,na taketo veci pre kaderníčky a nechtarky a tak... a tam som sa bola spytat a vola sa to glatt od schwarzkopf a stojí to okolo 25-27 euro ale robila som si to len raz,lebo mne sa s tým doma nechce babrat,predsa len u kaderníčky je to lepsie.a dost to smrdí.

dgdg

A kde chodis na to vyrovnanie ? ku ktorej kadernicke?? Nieco take by sa zislo aj mne :( asi myslis ten brazil keratin, ci nieco ine??

jednotka1

ahoj no ja som mala uplne rovnaky problém.som ako baranček,teda bola som,kým mi kaderníčka nevyskusala nejaku novinku niečo ako opak trvalej.trvalé vyrovnanie vlasu je to super,vlasky to vobec neničí.je to taká maska,kt.ti dá na hlavu,to ti rozčeše,nemozes sa vtedy hýbat aby bol vlások narovnany,potom to zmyje a da este emulziu.trva to skoro hod.ale výsledok.no super.najprv som bola 2x po sebe,a teraz chodím len raz za pol roka na doplnanie,lebo tak vyrastaju mi moje vlásky niečo ako farbenie.ja za to platim 40 euro.