Som normalna, ked nechcem (zatial) ziadny vztah?

Príspevok v téme: Som normalna, ked nechcem (zatial) ziadny vztah?
milli11

Pravdu mal ten, co povedal, ze zeny nevedia, co chcu.
Posledny rozchod sa mi tu nechce opisovat, je to dlhe a uz som o tom pisala predtym.
Tolko som nariekala, ze nikoho nemam a chcela by som.
Lenze teraz mam take obdobie, ked vlastne nikoho nechcem. Je mi dobre samej, bez vztahu. Konecne sa nemusim trapit, ze:
- nevola, nepise, neodpoveda.
- ci dakde nebali ine pipky.
- ci vyzeram pre neho dokonalo.
- ci je so mnou preto, ze ma lubi?
-nemusim sa bat, ze ma pride navstivit skoro rano neoblecenu, neumytu.
- sa musim prisposobovat.
A prave teraz, v tomto obdobi ma balia az 3 muzi.
Prvy, je ku mne dobry, pomoze mi, aj ked to od neho nechcem. Ale vzhladovo sa strasne podoba na posledneho byvaleho, ktory mi dost ublizil.
Druhy, ten ma bali na rovinu, stale ma niekam pozyva a ja stale odmietam. Vadi mi, lebo je to suknickar, teraz sa sice kroti, ale ja tymto typom neverim.
Treti, ten sa mi z nich paci najviac. Je to moj vysneny ideal. Ale pre druhe zeny asi nie, lebo nejak sa okolo neho nekrutia a ani on okolo nich. Lenze je skoro vzdy ku mne velmi drzy, podpichuje a zapara. Inak sa stazuje, aky ma tazky zivot.
A tu je ten problem. So mnou. Ja z nich nikoho nechcem. Ale neviem, ci nechcem nikoho z nich teraz alebo nikdy? Ci nechcem len nikoho z nich? Spravam sa ako zenska, co furt vymysla. Ale co mam robit, ked mi je teraz dobre samej? Mam kamaratky aj kamaratov, s nimi chodim do mesta, na kavu, disko, ale vztah teraz nechcem.
Som normalna?
Vdaka.

Weva

Suhlasim s Martinom, bud sama ked Ti to vyhovuje, ale daj jasne najavo, ze ich nechces. Ziadna vyuzivanie sluzbiciek, ako opravar, sofer, butlava vrba a pridavanie si sebavedomia tym, ze si nechas mastit ego ivh zaujom. Fakt tym napachas viac skody ako trrba... Takze silna a slobodna a samostatna ale i ferova

Weva

Suhlasim s Martinom, bud sama ked Ti to vyhovuje, ale daj jasne najavo, ze ich nechces. Ziadna vyuzivanie sluzbiciek, ako opravar, sofer, butlava vrba a pridavanie si sebavedomia tym, ze si nechas mastit ego ivh zaujom. Fakt tym napachas viac skody ako trrba... Takze silna a slobodna a samostatna ale i ferova

xantipkaR

Rob to tak ako to cítiš, ak nemáš potrebu ísť do vzťahu, len preto aby si niekoho mala to nerob ani preto že ťa teraz niekto balí...keby to bol niekto kto ti vyhovuje tak sa s ním určite zblížiš, udržiavaj zatiaľ iba kamarátske vzťahy a keď to bude mať prísť tak to príde ver, len nechoď sama proti sebe nikdy...

martinx

Je to pravda, nemusis nikoho chciet iba preto, lebo Ta chcu oni. Ale napisem to aj z pohladu chalana:
Vzdy, ked som mal vazny zaujem o nejaku slecnu (2x), tak som jej to dal aj riadne najavo a vydrzal som pri nej nejaky ten rocik - ako kamarat. Slecna o mojich citoch dobre vedela a obcas to trochu zneuzivala - v ramci normy. Ale naposledy ma to tak otravilo - stale mi vypisovala, volala ma k sebe atd. ale nejaky vztah nikdy nechcela - chcela odomna vyhody vztahu (blizkost, objatie...), no ked ma dostala, kde chcela, tak sa na mna vykaslala. Takto sa to opakovalo 2 roky, no uz som jej dal definitivne zbohom. Este mi vypisuje, ale uz marne.
Chcem tym len povedat - vazte si zeny vazny zaujem muza a ked viete, ze ho naozaj nechcete, tak mu to jasne povedzte!!! Lebo ja mam 26 a uz som o vazny vztah stratil zaujem... mam vacsiu chut sa "kurvit" kdesi na diskotekach, ako si opat dat zlomit svoje srdce. Niektore zeny by ma brali hned, ale ja k nim uz okrem pritazlivosti necitim nic viac. A mam zial pocit, ze uz sa to nezmeni...

enet

milli, to väcsinou tak byva..neriesis, nevnimas a je to tu! tuzis po tom a nic...ja teraz tuzim a nic len sa skor utapam v depke a to by ma skor zaujimalo kde si k tymto trom "adeptom" prisla :D Ja som uz dlho single a tiez som to doteraz brala ako vyhodu ale prisiel zlom a v mojom okoli su zrazu same pary a vnimam to cele ako deficit ze som single a niekedy mam z toho ozaj take stavy ze neviem co so sebou. A este ked od okolia pocuvam najdi si uz niekoho aby si aj ty bola do paru a nepreberaj tolko, tak to nie je 2krat povzbudive...a inac, myslim ze si normalna :)

laskonka111

Aj keby ťa desiati balili a ty si nikoho z nich nechcela, tak čo? Zato že oni chcú nemusíš chcieť aj ty. Do ničoho sa nenúť. Ak ti vyhovuje byť sama, tak buď, možno sa to o rok, alebo o dva zmení, a niekoho stretneš a už nebudeš chcieť byť sama ale len s ním. Podľa mňa nemáš čo riešiť. Rob čo chceš a čo si myslia ostatní ti môže byť jedno.
A takých ako ty je viac. Ja tiež k nim patrím.

rofl

myslim, ze ked najdes cloveka, o ktoreho budes mat skutocny zaujem, tak sa ti tie vyhody otocia. mat deti a manzela nie je strata slobody, ked je na to clovek pripraveny a chce to.