Strie

prirodna

Aj ja mám ten istý problém. Strie sa mi vytvorili počas tehotenstva len na bruchu. Tiež som bola z toho nešťastná ale prešlo to. V prvom rade som si kúpila telové oleje a mlieka, ktoré posilňujú pokožku - hlavne tvorbu kolagénu a elastínu, robila som posilňovacie cviky na brucho a strie sa mi viditeľne zmenšili. Pravidelne po každom kúpeli si problémové časti natieram prírodnym mliekom na strie a striedam to s mandľovým olejom. Ale ak chcete vedieť viac o výrobkoch na strie pozrite si www.natura-house.sk,rada pre mamičky alebo prípravky na telo. Ja si to beriem od nich.

ladida

rena mam uz dieta a druhe sa mi narodi vo februari:))ja som uz pocas tehot tak nejak riesila a mam minimalne strie na bokoch.tak neviem,mozno je to tym,ze som pribrala len 9kg,neviem.

rena23

ladida, mozno mas pravdu, ale mne tiez nevidiet strie, ktore vznikli v puberte, aj ked som s nimi nic nerobila - vtedy je este koza pruzna a lahko sa regeneruje. Tie ktore vznikli v dospelosti (v tehotenstve) vyzeraju uplne inak - podstatne horsie. A to iste pozorujem u svojej dcery, ktora velmi rychlo narastla, tak sa jej tiez urobili strie, ale skoro vobec ich nevidiet.

ladida

kocky tato rada znie brutalne,ale dala mi ju este moja pediatricka,ked som mala 14:))a narastli mi prsia,no sama stria som bola,treba ich po sprchovani stipat!normalne medzi palec a ukazovak,uplne do cervena,je to neprijemne,ale efekt sa casom dostavi!tazko sa to popisuje,ale snad mate predstavu,stipkat to postihnute tkanivo kym nepali a nezruzovie,najlepsie kazdy den,ked sa vam chce resp mate cas aj 2x.mne to fakt pomohlo!!!

rena23

Tiez mam ten problem - treba sa s tym naucit zit a netrapit sa kvoli nim, lepsie to uz nebude... A viete - ked nejde o zivot... :-)

24Kalamittka

no ja mám tiež takýto problém aj horší by som povedala, strie mám nielen na stehnách, ale aj na zadku a to solárko nepomáha, mám odskúšanééé, začala som chodiť na karboxyterapiu, je to dosť finančne náročné, a výsledky sú minimálne, tak neviem, už čo robiť...

RiushBejb

solárko pomáha,,,vraj,,neskúšala som,,,ale už som si na ne zvykla :D,,,a to ich mám hrubé, dlhé cez celé stehná :)