sucha vagina

Príspevok v téme: sucha vagina
L.Melisko

Moja priatelka vie ybt tak po 2-3(viac) kolecku tam dole sucha , je to prirodzena vec ? alebo to moze byt aj tym ze ju nebavi sex ? a ako ju dostat opat spat "do hry" ? predohrami ? gelom ? neviem nechcem to riesit ak ju to nahodou nebavi / je vycerpana.(a ona mi zas nepovie nie) ...uz sa mi aj par krat stalo ze to jaksi prestalo klzat aj ked som bol dnu :/ hmm ako to mate zeny?

AdamKrt

Z toho co pises, som to pochopil, ze pri styku je zo zaciatku klzka a vzrusena a potom je len vzrusena, ale uz nie klzka. Opytaj sa jej, ci jej to je neprijemne, ked to robite. Ak tvrdi nie a neklame, tak staci, ked pouzijete lubrikant. Sex je vycerpavajuci a nie kazdy organizmus zvlada lubrikovat nonstop a rovnomerne. Bud ju musis extremne vzrusit, alebo nemusi byt az taka vzrusena, no sex aj tak moze chciet. Lubrikac v pohode staci. Hlavne, aby ste sa vedeli uprimne porozpravat.

lila01

mne sa to tiež uz stalo ze som mala suchu vaginu. ale psychicky som trpela lebo sme sa hadali vtedy s priatelom. Tvoje dievča moje niečo trápit a nevie sa uvolnit. My sme sa udobrili a zacala som tekať stále :-) Upokojte si svoje duše ak náhodou je problem v tom.