Je mi zle od zaludka, zacala som brat YADINE aj DOXYBENE

kolamola

ja HAK beriem uz dlhsie, len som menial na inu, momentalne vsak je partner rpec, takze sa nemusim obavat, ak ma aj znizenu ochranu.......

v noci som sa donutila zjest rozok :) po tme som sedela na posteli a v polospanku som zula.....tabletku som zapila viac mnozstvom vody a nastastie mi nebolo zle

este 1 den vydrzim

dakujem za rady

bibi123

kazde uzivanie hak, znizuje ucinok antibiotik a naopak, takze nebolo rozumne, zacat brat aj to aj to, kedze si aj vracala, nespoliehala by som sa na to, ze by ma HAK chranila, pokial ATB nedoberiem, tak si daj na to pozor. drzim palce, aby to coskoro preslo a s tou stravou pred, ako radi cjnk by to mohlo pomoct..

hmmmmmmmmmmm

najskor z doxybene..ak su ti tazke na zaludok, tak popros lekarku nech ti da ine, nie je zmysel uzivat antibiotika, z ktorych vracias, ved sa vlastne ani neliecic!ak inac drazdi zaludok, moze sa braj s jedlom, teda nie na lacny zaludok ale treba sa vyhybat mliecnym vyrobkom pre obsah vapnika, ktory sa viaze s tymto antibiotikom a znemoznuje jeho vstrebavania a tak ucinok.takisto lieky na travenie obsahujuce magnezium , hlinik, vapnik a lieky proti anemii obsahujuce zelezo.teba sa im vyhnut pocas uzivania doxycycklinu.
ako pri kazdom lieku, treba zapit plnym poharom vody a v pripade doxycycklinu nelahat si aspon 30 minut /podla plnosti zaludka, cim plnsi tym dlhsi odstup/aby nepodrazdil pazerak.
a teraz trochu bokom-ako mnohe ine antibiotika, redukuje ucinok antikoncepci- i ked niektore vyskumy konketne u tohto antibiotika tuto teoriu vyvracaju, urcite by som pouzila eztra ochranu pred sexom..to len prakticka poznamka:-)

kalamola

no, v noci o 2hej,kedy ho beriem je tazke nieco zjest,ale asi sa donutim
skusim vydrzat, co sa bude diat, ked zacnem brat 1 x denne po obede, ci to nebude lepsie,ak nie,tak prestanem....

kalamola

dakujem ti velmi pekne za info, tiez som to citala, no nevedela osm urcit, co mi to robi
zacala som brat probiotika, ale aj tak ten tazky zaludok neustupuje, fu, este 2 dni to beriem kazdych 12 h a potom 2 tyzdne 1x za den, tak snad to vydrzim :(

neva

Myslím si, že je to z doxybene. Ja som ich mala tiež predpísané a bolo mi nevoľno, tiež som z nich zvracala. Myslím, že to bolo aj v letáku, že sa to môže vyskytnúť.