Druha sanca, ked chlap podvedie?

Príspevok v téme: Druha sanca, ked chlap podvedie?
terinkkka

s tym ze vas chlap raz podiedol a mrzelo ho to a slubil ze uz to neurobi ,,,, aku s tym mate skusnost? urobil to aj duhykrat alebo sa spametal a uz taketo veci nerobil? napiste ako to bolo u vas v takomto pripade ,,, ci pri tomto stale plati : podviedol raz podvedie aj druhykrat? ,,, sme spolu rok aj njeco a stalo sa mu to prvykrat ,,, dala som mu sancu , ale chcem vediet ake s tym mate skusenosti vy ,,,

rozumiem ti

wow... pekny chrapun. ak s nou nie je ochotny prerusit kontakt a brani ju miesto teba, vy*er sa nanho. pre chlapa, ktory miluje by si totiz bola prvorada. a chlap si stoji za slovom. to len zbabelec nechce byt ten zly.

Ema 1234

Teraz čítam, že s tebou je to jeho prvý vzťah. Zrejme je ešte mladý a nezrelý. Ešte sa len učí, čo je to byť vo vzťahu. Ak máš trpezlivosť a chuť, tak by možná stálo za to vydržať a na všetko zabudnúť. Skús a neskôr uvidíš, či sa to dá a či ti to prinieslo ovocie. Ak to však bude pokračovať ako trápenie, tak vzťah ukončíš.

A teraz si vyber. :-( :-)

Ema 1234

Terinka, mne sa zdá, že to nie je dobré znamenie, ak mu tak záleží, čo si dotyčná bude myslieť a ako sa bude cítiť.
Svoju skúsenosť som už napísala. U nás sa to vyvíjalo tak, že chcel, aby som mu dala čas, nech to uzavrie s ňou sám. Možno som vtedy spravila chybu, že som súhlasila. Ak sa kontakt nepreruší, stále budeš mať podozrenie. Ak si slobodná a nemáte deti, nepredlžuj si trápenie.

linda mz

a naco ti bude dobre,ze ju nebude mat na fcb?to neznamena,ze s nou nebude v kontakte!to,ze si mu odpustila bolo tvoje slobodne rozhodnutie a ty ho nemozes ziadat ani ocakavat,ze on bude do konca zivota cinit pokanie:))ak ste si to vysvetlili,povedala si,ze mu davas este sancu-uz sa k tomu nevracaj!!!rozhodla si sa a on nie je tvojim dlznikom!a v pripade,ze to teraz budes dokola omielat,aka je jeho kamoska pi.. a ako ti ublizil a mal si vazit tvoju velkorysost...aj tak nakoniec odide!nikto nema chut byt vo vztahu,kde si musi sypat popol na hlavu.viem,ale to je,derie sa to ust pri kazdom konflikte,podstatne je kontrolovat sa a naozaj to nepouzivat ako eso v hadke.

:))))

TERINKKKA
Nenut ho do toho-aby vymazoval fotky-a hlavne neprizvujkuj ze koli tomu to musi urobit ze si mu odpustila.Lebo on to moze zle pochopit a nemusi to dobre dopadnut.Ked niekoho do niecoho nutis stale sa dostavi opacny efekt-nie taky ako chces.Skor mu dokaz ze mu veris a nevadi ti ta fotka.
ALE BUD NA POZORE.
ZELAM VELA STASTIA

terinkkka

no a je tu dalsi problem ,, s tou co ma podviedol tak to bola predtym jeho kamaratka ,, a ja teraz od neho chcem aby si ju vymazal aj z priatelov na fb aj vsetko ,, lenze on mi povedal ze to je trapne aby si ju mazal z priatelov ,, akoze toto ma dost nasralo ja mu odpustim njeco take a on pre mna nemoze urobit ani to aby si ju z tych priatelov vymazal ,, mne je jedno co si ona o nom potom bude mysliet mne ide o to aby ta krava pochopila ze miluje mna a ze sa jej kvoli mne kludne ani nepozdravi!

linda mz

a hlavne jednu vec si musis premysliet,ak mu odpustis,tak jedine tak,ze jeho neveru nebudes vytahovat ako eso resp argument v hadkach!a uprimne-toto je najtazsie!

terinkkka

ale ja sa vas nepytam ci mu mam dat druhu sancu .. ja osm ju dala ,, ja sa vas len pytam ci ma niekto s tym aj dobru skusenost ze ten chlap si to naozaj uvedomil a uz to neurobil alebo stale plati ze ked podvedie raz podvedie aj druhykrat ,,, neviem no mna to velmi sokovalo co mi urobil nastastie s nou nespal ,, ale to je jedno sklamal ma uplne ale lubim ho stale ,,, myslym ze uz to neurobi ale tak nejak som to aj cakala ,, aj ked neviem ci to je to prave slovo ,,, lebo som jeho prva co sa tyka vsetkeho vztahu aj sexu ,, nemal inu okrem mna ... a bolo na nom vidno ze ho to mrzi ale ked si na to spomeniem mam sto chuti mu to vsetko vratit !