nezistena choroba

Príspevok v téme: nezistena choroba
27Sonya

dobrý den,chcela by som radu ako pomôct priatelke.Kamaratka ma 33rokov pred 8rokmi mala mozgovu prihodu,ale neutrpela trvale poškodenie.Pred niekolkými mesiacmi začala mat zavrati,mdloby,citila sa byt unavena,po neakom čase to prešlo ale pred niekolkými týždnami jej začali puchnut prsty na rukach až neprijemne svrbiet,nakoniec sa jej začali objavovat a nasledne miznut červene smuhy po tele.Po konzultacii s odbornou lekárkou,ktora jej odobrala krv jej nasadila nejake hormoni,ktoré tento stav ešte zhoršili.Poradte mi prosim na akého odbornika by sme sa mali obratit.Dakujem

dfghjk

suhlas s RNG,
detoxikacia a precistenie pecene a krvi a tiez protiplesnova dieta, ale aj nejake antimykoticke pripravky prirodne, ale napr. aj volnodostupny mycomax by mozno nebolo zle si uzit aspon jednorazovo. mozno nejaky skryta pliesen ?

aaandy

Začala by som prečisťovať organizmus hubou reishi.A tým to pomôže odstrániť všetky zdrav.problémy.info na andreafuleova@azet.sk

RNG

Puchnutie a svrbenie su priznaky zamoreneho tela.
Odmoruje sa enzymami, chelaciou a absorbciou.
Mozno je to dosledok zleho travenia, ktore nakoniec vedie k zamoreniu tela.
Dobre je si precistit ladviny a pecen, ktore ked nefunguju na 100%, prispievaju k hromadeniu neziaducich latok v tele
Na ladviny odporucam najma caj chanca piedra, na pecen protokol dr Berksona.
Opuchy a najma cervene palce na nohach naznacuju zamorenie kyselinou mocovou=dnu.
Vtedy sa treba vyhybat potravinam bohatym na puriny, alkalizovat si telo a pripadne brat doplnky na znizenie tvorby kyseliny mocovej z purinov.
Z potravin su to najma zelene vrsky/vnate, ako perzlen, cilantro a ine, z doplnkov najma rozne citrusove bioflavonoidy, najma apigenin, quercitin,rutin a ine.