ake topanky do mrazu??

rebellin

Takýto postup je úplne v pohode, je to bežná reklamácia a predajca má zo zákona 30 dní na to aby tvoju reklamáciu vybavil. Opravou či výmenou. Ak to do 30 dní nestihne, musí ti vrátiť peniaze.

íííííííííí

ahoj,neviete mi niekto poradiť? asi pred mesiacom som si kúpila čižmy. po dni chodenia v nich mi hrozne otlačili a do krvi odreli pätu. išla som s nimi do obchodu, kde ich vzali na reklamáciu, teda na opravu, s tým, že asi tam pri výrobe zabudli prišiť kožušinu, ktorá by zabránila odieraniu. od podania čižiem na reklamáciu prešiel už pomaly mesiac. skoro každý deň sa tam chodím pýtať, ale ešte stále nie sú hotové. dnes mi predavačka povedala, že ak nebudú opravené do konca decembra, vrátia mi za ne peniaze. je podľa vás takýto prístup v pohode? tak som bola mesiac bez čižiem (a mrzla v starých ošúchaných) a oni teraz zistia, že ich ani možno neopravia?

lost

dobra vila
tak to som si neuvedomil, ti Rusi.. no proste klasika :D:D

cajik,
no mam asi nejake zmutovane strednu ucho alebo co :D
alebo nieco co mi dava genialnu rovnovahu :)

ale smyka smyka a dost :) i ked si to velmi neuvedomujem, lebo chodim "opatrne" tj - vyhladavam prevazne nerovnosti na lade a ked to uz smykne tak sa aspon zveziem, zatial nula padov tuto zimu :) ale smykov uz desiatky :D

Deee

nohy mi mrznu pravidelne a hlavne na lyzovacke, ked viem, ze idem na dlhsie von do takehoto mrazu dam si ohrievacie vlozky do topanok(lyziarok), volaju sa hrejeto, po aktivovani a vlozeni do topanok hreju asi tri hodiny, je to nieco uzasne, jedinou chybickou je jednorazove pouzitie

AdamKrt

Oplati sa kupit v Polsku na trhu. Za cenu umeliny, co mate u nas v obchodoch tam kupite kvalitne kozene zimne topanky/cizmy.