endokrinologia alebo kam s tym?

Príspevok v téme: endokrinologia alebo kam s tym?
smajliQa

ahojte ludkovia.chcem sa spytat, ked ma trapi nadmerne ochlpenie,,, proste mam chlpky nad perou a aj na brusku, pomaha v tomto pripade endokrinologicka? ci mam to riesit inde,??lebo som pocula ze endokrinologicka sa tym zaobera. a potrebujem papier od obvodneho?? ci len sa objednam??? vdaka za vsetky prispevky.

Terka28

Presne ako pise Inner... no castokrat gynekologovia nechcu posielat pacientov na Endo, myslia si ze je problem niekde inde. Najlepsie stredisko Endokrinologie je v Lubochni, pozri si aj ich webstranku.

Inner

bud endokrinologia alebo gynekolog. Gynekolog by ti mal dat spravit hormonalny profil alebo ti da vymenny listok na endo.

Iveta Michael

No tak do dúfam...lebo môj praktický lekár ma vôbec nechce poslať k endokrinológovi už odkedy ho s tým otravujem ale on furt že netreba...ja pôjdem určite po Novom roku...lebo to čo zistí špecialista nezistí len tak praktický doktor.

delphia

spomen svoj problem aj gynekologovi a samozrejme endokrinologicke vysetrenie. myslim, ze od noveho roka opat odporucania od obvodneho nebudu potrebne