co vam pomohlo zvacsit prsia?

silviklh

hej do BB idem.a ty kde?mam z toho mis mas :-) vyvolavat?dokelu:D ja som im chcelap ovedat,ze ak sa nahodou daco uvolni,nech mi zavolaju..

maria1113

tak manželka dr. Červeňa je tiež doktorka, to som nevedela. No ak chceš ísť skôr, tak tam musíš vyvolávať a pripomínať sa. A to ideš do BB?

silviklh

ja idem 25.1 zasse na operáciu očí k Červeňovej žene,tam sa veľmi bojím :-( no ja čakám na konzultáciu vyše mesiaca a na operáciu som až 15.6 :-( :D hádam sa to posunie.verím!

maria1113

no už konečne, však čakám na to dosť dlho dva mesiace do konzultácie(17.9) a od konzultácie na opku(25.1). A básnim o tom už dobré skoro štyri roky. A ty už máš termín opky?

sabynka

Pre: ... - ja beriem Chloe

Maria: Ja viem :-), ale ja som spokojná aj s pôvodnou veľkosťou - toto je len bonus :-)....

...a keby som ich mala nejaké moc maličké, tak by som si asi pomohla push-upkou, ale plastiku by som si robiť nedala ( ale nikdy nehovor nikdy :-) )....prečo?...aby som mala pekný dekolt? - to si pomôžem podprdou...a keď som bez podsenky, tak sa vidím iba ja a príp. môj partner...ak by on mal s mojimi malými prsiami problém, tak nech si nájde niekoho s väčšími, kvôli nemu by som si ich robiť nedala......toť môj názor :-)