Preco zrazu rozchod?

Príspevok v téme: Preco zrazu rozchod?
ja10

Priatel sa somnou po 2 a pol roku rozisiel, vraj ma uz nelubi, ze ma pocit ze nas vztah sa zmenil na kamaratsky. Pred rokom sa dialo ale nieco podobne, mali sme pauzu, ze nevie co chce nevie ci ma lubi. Ale napokon sa vratil kumne vraj si uvedomil ze hej a ze je to definitivne..hmm, vydrzalo mu to rok a je to tu zas. Je to o to horsie ze uz to vravi ako istotu, ze mu dlho trvalo kym si to uvedomil ale uvedomil si ze to uz laska nieje, len ze ma ma velmi rad:( a dokonca sa s neakou zacal stretavat a ze to je prenho dalsi dokaz, inac by to nespravil keby ma lubi:( ale teraz mi tvrdi ze s nou nic nechce mat..ja neviem, nemoze byt len zmeteny, alebo sa boji? spominal mi aj to ze mu pripada ze som to zacala brat neak vaznejsie ale on nechce este skoncit v chomute, ale ved to ani ja nechcem mam 23. Ale toto je len jeden s viacerych chaotickych vysvetleni co mi dal.. Viem, aj sme sa pohadali sem tam, v poslednej dobe nebolo ani velmi fyzickeho kontaktu ale stale som to pripisovala takemu blbemu obdobiu, dufala som ze bude lepsie..
Vcera som sa s nim stretla osobne povedal mi ze takto to vraj bude lepsie a plakal ze mu je to luto. Vraj som prenho moc dobra ze on je tu ten zly a tak. Neviem, mozno si namyslam ale niekedy mi to pripadalo akoby to tak v skutocnosti ani nechcel, akoby chcel len ukoncit moje trapenie a nedavat mi ziadne nadeje neviem ozaj:( prepacte ze som taka dlha musela som to dostat zo seba neviem ako dalej :(

ja10

hmm xantipka, ja si to tiez nahovaram..ze mi hovori pravdu...asi mas pravdu ty ale ja ju nechcem vidiet..mozno casom prestanem dufat, uz si zvyknem nato ze som sama..ale ked ja som mu tak verila:( vzdy mi vravel pravdu, vzdy som mu verila od zaciatku..a tak rozmyslam nad tym preco by som teraz nemala:(..aj ked vidim tiez tie pribehy..

xantipkaR

Ľudia čítam tu o rozchodoch akoby som čitala jeden príbeh dookola, uplne identické po 1-2 ročnom vzťahu zrazu páni božský si zmyseli že už nás nelubia,ale majú nas radi že v tom nie je iná žena ale že oni chudáci trpia vo vzťahu, a potrebujú časje to čisté sebectvo jednoducho chcú odísť zo vzťahu a vačšinou to je pre niekoho kto sa objavil v ich živote ten čas a tie kydy okolo toho su iba na ospravdelnenie a očistenie aby mohli v klude a s čistým štítom bez bremena začať nový život bez nas píšem bez nás bo sa mi stalo také isté , ak muž nemá uprimný a seriozmy záujem o ženu nikdy ju neopustí nejaké prestávky a návrhy na kamarátsvo je to len čistý alibizmus.Sama som 2 mesiace po rozchode je mi z toho hrozne namýšlam si že sa ku mne vráti prosím v duchu o to, ale ked čítam tieto príbehy uvedomujem si aká som chudera a to si nezaslúžim a ani jedna s nás.Za lásku a city sa človek nemusí hambiť, ale je zbytočné hľadať ju kde už dávno nieje.A načo potom taký vzťah?
Ak chcete ženu opustiť ponuknite jej priateľstvo.

ja10

hmm ja viem ze by nemal byt..my sme boli uz jak manzelia po 30 rokoch, ze uz sme si s niektorimi vecami a recami liezli na nervy a on je taky typ, ze ho hned nieco rozhadze a tak to aj dopadlo...
ale preco to tak dopadlo a kedy sa to zacalo menit nechapem..iba viem ze prvy rok bol uplne super, pozeral namna jak na svaty obrazok, len same superlativa o mne vravel, bol pozorny, aj pred mojimi rodicmi tak zalubene o mne vravel a potom ani neviem kedy sa to zacalo kazit ale zacali sme si neak liezt na nervy v niektorych veciach..z mojej strany to vsak neznamena ze ho nelubim, aj ked sa mi niektore veci nanom nepacili, ale to je normalne, vzdy som to dokazala neak prehliadnut..ale unho naopak, sa to v nom stale len zbieralo az to tak dopadlo

jajka001_

vztah by nemal byt o nervoch a tak...ked to berie takto, asi mu ten vztah nevyhovuje, citi sa sputany, mozno na neho nie je zrely.
mozno mu aj kamosi dali brouka do hlavy, ze naco sa viaze, nech je mlady , nech si uziva. ked na to nie je pripraveny, nechaj tak, nema to zmysel.

ja10

dakujem za rady, Scotch, na rovinu som sa ho opytala ako je to ci chce niekoho, ved uz je to jedno nech mi to povie...a povedal ze chce byt sam, ze chce od bab pokoj, ze sa chce len flakat
prostee jajka, ja dufam v to iste, ze mozno casom sa ukaze ake to medzi nami je..on je sklamany z toho ze to tak dopadlo, ze to nevyslo ako sme chceli, ze v poslednej dobe bol taky stale nervozny, tak mi povedal ze uz sa otukal, uz vie co vztah obnasa, ake su to nervy a uz by sa do dalsieho len tak nevrhol..
neviem, mne sa zda ze teraz vidi len to zle, ja som sa mu naschval snazila pripomenut tie pekne veci, zazitky, co mi rozpraval..ale on naopak mysli len na hadky a na to napatie akoby na to dobre chcel zabudnut,..ale pritom tie hadky ozaj az tak casto neboli
ja si len pamatam ako nam jeden vikendik spolu bolo uplne super vynikajuco, este som si tak povedala v duchu, ze uz nam to dobre dlho klape ze konecne mame dlhe obdobie bez hadok,..a o tyzden bac, prisiel, bol daky divny vobec sa kumne nemal, bol nervozny a odvtedy sa to vlieklo az do konca, mozno daky mesiac..

jajka001_

ved aj my zeny sme casto zmatene a nevieme co chceme...nechaj ho nech si to v sebe urovna, co vlastne chce. laska prechadza roznymi fazami. ked vybledne to silne zalubenie, zrazu sa zda ze laska zmizla. ste spolu casto, nemusi ta dobyvat. vzrusenie je prec. nastava nuda. aj ked sa mate radi, pride okamih ked sa zda ze laska je prec. daj tomu cas,uvidite, ake je to medzi silne.

Scotch

no tie reci, ze ,,si pre mna prilis dobra, ja som ten zly" to su typicke chlapske kecy pri rozchode, aby zeny verili, ze aky slachetny chlap, ide mu o moje dobro.. je to o tom ze on sam si kvazi upokojuje svedomie.. su to len kecy, aby sa mu pred tebou lahsie rozchadzalo, nebodaj aby si este lutovala ty jeho.. podla mna ta uz nelubi, ma zalusk na inu, inak to nevidim.. ale mozem sa mylit...

ja10

presne tak lulu,
este sme sa bavili o tom ze ked sa kumne po tej pauze vratil ze uz je to nastalo, bavili sme sa ze by niekedy chcel aby sme boli manzelia, pritom vedel ze ja este po tom netuzim a ani on..ale rozpravali sme sa tak do buducnosti ake by to bolo keby..a zrazu ma takto necha ze on si vztah takto nepredstavuje, ze je to uz nuda atd..

lulu22

ja10, akoby som to písala ja.. síce u mňa sa toto stalo pred cca 3mi rokmi.
a poviem ti,že to čo tu píšeš, ako sa chová, to iste aj ten môj robil.. nie je to náhodou ten istý? :D ale nie.. on má teraz 20ročnu..tak to nie si ty:)
a áno, môže sa to stať-prestať niekoho ľúbiť.. je to smutné, že sa to stane zrovna tomu, čo ťa dobíja a tvrdí, že si celý jeho svet.. no a ked som začala ja cítiť tú naozajstnú lásku-dostala som šok, že on ma už neľúbi..:/ a tiež niečo v takom zmysle-že to beriem moc vážne!?! a pritom on mi hovoril o tom, že by chcel, aby som raz bola jeho manželka..
takže dievča, naozaj bude najlepšie ak sa s ním prestaneš osobne stretávať-bude to pre teba lepšie! časom zabudneš a uvidíš, že stretneš lepsieho:)