vždy sa to pokašle ešte na začiatku

Príspevok v téme: vždy sa to pokašle ešte na začiatku
SnowyOwl

mám už vyše 20,ale zatiaľ nikdy som nemala vzťah,ktorý by bol dlhodobý.keď sa už aj nájde niekto taký,o kom si myslím,že by to s ním mohlo fungovať,je to zakaždým omyl!!!v podstate ani neviem čo je to ozajstná láska.existuje vôbec niečo také???alebo sú to len jej smiešne napodobneniny,s ktorými sa v živote stretávame??naposledy som mala chlapca,ku ktorému som cítila čosi viac,ale on to ukončil tým,že mi povedal,že ľúbi niekoho iného.viem,že ma mal rád,ale medzi MAŤ RÁD a ĽÚBIŤ je asi dosť veľký rozdiel.
Mám z toho zmätok...cítim,že mi v živote niečo(niekto)chýba,ale ako mám nájsť to,čo potrebujem??pociťujem prázdnotu z toho,že nie som dôležitou súčasťou niečieho života-že nemám komu dať to dobré v čo verím,že sa v mojej podstate ešte nachádza.mám kamarátky a rodinu-to sú ľudia,na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť a majú ma radi,lenže bez toho skutočného priateľa-partnera to nie je ono.

SnowyOwl

t333,
ďakujem za radu,no asi by som na to fakt mala zabudnúť,ale je to ťažkééé.mám okolo seba ľudí,ktorí majú úplne super vzťahy,hodia sa k sebe a rozumejú si-keď ich tak spolu vidím,je mi smutno.
ale aj to je pravda,že kopa ľudí ide do vzťahu len s tým úmyslom,aby sa ukázali pred niekým iným,že už sú zadaní alebo si nájdu niekoho,s kým im možno ani nie je dobre,ale sú s ním len aby neboli sami.
napr.mám aj jednu známu,ktorá sa zoznámila s jedným mužom,vôbec sa jej nepáčil,nemajú ani nič spoločné,ale on jej strašne lichotil vždy a zamiloval sa do nej,no ona k nemu nič necíti a to sú spolu už asi pol roka.chlapec má ukončenú výšku,dobre platené zamestnanie a to sa jej páči-toto považujem za maximálne chrapúnstvo,ja by som nikdy v živote nemohla mať vzťah s niekým,koho neľúbim.o čom to je?!som zvedavá ako dlho im to spolu ešte vydrží...lutujem toho chlapca,že je ňou taký zaslepený,že vôbec nevidí realitu...
no ano,keby som chcela,zrejme by som aj ja mohla mať vzťah tohoto typu,ale niečo také je mi "proti srsti".
jasné,že hľadám niečo "hlbšie",tento život je náročný "experiment" a myslím si,že každému by sa ľahšie žilo,keby mal pri sebe niekoho,kto ho podrží,s kým sa porozpráva a pod.

t333

SnowyOwl,
hlavne zabudni na toto>
prežiť mladosť bez lásky to je dosť kruté.veď potom ani v starobe nebudem mať na čo spomínať.uniknú mi všetky tie pekné chvíle a zážitky,ktoré bežne mladí vo vzťahu prežívajú.nechcem takto premrhať svoju mladosť!

...nestavaj to na tom. to ta podla mna tiez podvedome brzdi. a dalsia vec, uvedom si, ze kopa vztahov okolo teba su aj tak len take "naoko" v style len aby som niekoho mal. verim, ze taky vztah by si mohla mat tiez, ale neches lebo hladas nieco "hlbsie".

pekne vianoce a hlavne vela lasky aj tebe :) !

SnowyOwl

achhh,v škole si asi ťažko nájdem lásku.na mojom odbore majú prevahu ženy a na tie ja nie som orientovaná:)...ale veľmi chcem mať pri sebe už nejakú spriaznenú dušu,takýto život nieje bohviečo...prežiť mladosť bez lásky to je dosť kruté.veď potom ani v starobe nebudem mať na čo spomínať.uniknú mi všetky tie pekné chvíle a zážitky,ktoré bežne mladí vo vzťahu prežívajú.nechcem takto premrhať svoju mladosť!
mala by som sa naučiť byť milšia a zhovorčivejšia-toho som si úplne vedomá,ale je to pre mňa fakt dosť veľká drina naučiť sa tomu.mávam také obdobia,že som veľmi rada medzi komunikatívnymi ľuďmi,zabávam sa s nimi a potom aj ja som tak trošken otvorenejšia,no inokedy som zas utiahnutá a hamblivá....

ešte čosi: chcem vám zaželať krásne prežitie Vianočných sviatkov,aby ste všetci mali rodinnú pohodu počas týchto dní a veľa úspechov,radosti,lásky a šťastia do roku 2011!!!:)

Deee

no ja som sa na niektorych reakciach na moj inzerat riadne nasmiala, chce to riadny nadhlad, ked mi odpisal manzel tak sme si vymenili len zakladne info a stretli sme sa, tiez nemusim tieto namotavacky, realita je predsa len vzdy ina, moje kamosky si vacsinou nasli manzelov v skole, v praci (jedna dokonca stiahla buduceho knaza zo seminara, dnes su manzelia a cakaju babo), ci cez znamych, clovek nikdy nevie, kde stretne lasku, mozno len sa viac divat :-)

SnowyOwl

Deee,
tak to ti gratulujem,ze sa ti to týmto spôsobom podarilo.drzim palce,aby vam to v tom manzelstve klapalo:)

ja som si zo začiatku naivne myslela,že na azete možno na nejakého kamaráta natrafím,ale bol to omyl.už dávnejšie som si tam zrušila účet,takže tam už vôbec nechodím a ani mi to nechýba.ved je to cele na hlavu....nemam rada netove namotavacky.ludia tam nie su sami sebou,az ked pride k ozajstnemu stretnutiu,zisti sa kto je co zac..a najcastejsie je realita uplne ina ako bol dojem z rp-ciek ci mailov....a inzerat by som si uz vonkoncom nedala.na to ja nemam zaludok.

ved uvidime,co bude...nadej zomiera posledna:)

Deee

mimochodom aj ja som odmerana, niekto nadvazuje nove kontakty lahsie niekto tazsie...
pisem to tu snad uz treti krat, manzela som si nasla na inzerat cez azet, pred 5 rokmi, vtedy to este nebola taka "divocina", nebavilo ma cakat kym pride nejaký ten zatuleny princ...nevzdavajte sa...

SnowyOwl

no inac,hej tá odmeranosť má svoje nevýhody,ale na druhej strane aj výhody.ak sa okolo mňa pohybuje niekto,kto sa mi fakt nepáči,nemusím sa moc namáhať,aby som mu dala na javo svoje nesympatie:P...a aj mne sa stalo,že som sa s niekým zoznámila a nevyzeralo to tak,že by z toho niečo mohlo byť...opäť pre tú moju odmeranosť:D...no a nakoniec som sa s dotyčným dala dokopy a mali sme taký krátky kamarátsky vzťah(no fyzická príťažlivosť v tomto prípade hrala asi väčšiu rolu:)) a potom som sa k nemu správala už úplne ináč.jeho prítomnosť bola pre mňa niečím zvláštna-v dobrom slova zmysle,vela sme sa objímali,len tak ležali vedľa seba,rozprávali sme sa a mne sa to strašne páčilo...proste akoby som to ani nebola ja:)....len škoda,že to skončilo...a predtým som chodila na rande ešte aj s chlapcami z pokecu,ale to bolo ešte za mladi:D a za každým novým stretnutím som si uvedomila,že mi na dotyčnom niečo nesedí a tak to boli len jednorazove stretka...ani nechápem ako som mala odvahu chodiť s ľudmi z netu von-uz vonkoncom nie z pokecu.to je jedna velka volovina,kde su same zvlastne individua a vacsinou im ide len o jedno...

alchemist,
mne sa tiez nepodarili 2skusky,ak ta to potesi:D...jednu uz mam,ale na januar mam este 6 a musim to vsetko zvladnut do 5.2.,pretoze potom odchadzam do zahranicia na staz-toto je na slucku:D....a uplne najlepsie bude,ked ich nespravym na prvykrat,to si uz rovno hrob mozem vykopat:Q....takze moje vianocne sviatky sa budu niest v znameni drtenia na skusky:-/

inak,som blizenec...a co ja viem,mozno z toho horoskopu nieco aj na mna sedi

t333

oslovovanie a prvy dojem... trochu zbytocna tema.
ked si tak zoberiete, kolko ludi sa zoznamy tak, ze oslovia niekoho neznameho? 5% ?
vacsinou to je aj tak cez kamartov, v praci, skole... cize tak, ze si nejaku odvahu/ obavu z oslovovania ani neuvedomujete. proste je to len tak medzi recou.
moj porblem je, ze doteraz (28) som stretol asi tak 2-3 baby s ktorymi si realne viem predstavit plnohodnotny vztah. s ani jednou to nevyslo, vzdy tam bol nejaky dobry zaciatok a potom sa stiahli alebo to bolo dolhodobe kamaratstvo ktore nikam neviedlo...
cize nejde (aspon u mna) o nejaky problem oslovovania ako skor vyssie kriteria oproti ostatnym a malo vhodnych bab v okoli + smola...