Lieky na bulimiu?

ammanda

a zabera vam z toho nieco? nemam problem s hladom, bulimia je o niecom inom takze rady ako chrom a pravidelna strava su mi na dve veci...pravidelna strava je prave to o co sa snad cely zivot snazim ale ako vidim asi to nedokazem, problem je moja psychika :( chcela by som nieco co by mi brzdilo tie myslienky sa prejest pri kazdej prilezitosti a vsetko liecit jedlom, jednoducho nechcem na jedlo cely den mysliet...tieto vianoce budu tazke uz to vidim :((

ladyinred

ja mám anorexiu ale aj bulímiu a beriem Zyprexu, Depakine chrono a Trittico...ale mám aj bipolárnu poruchu a obsedantno-kompulzívnu poruchu, takže neviem čo z tých liekov beriem na ktorú chorobu...

RNG

No potlacenie chuti je kombinacia alfa, lipoicka kyselina a vytazok zo zeleneho caju, rozne octy ale najlepsia je kombinacia vytazku z kaktusovych (hodia gordonii, nopal ) a vutazok z kakaa=teobromin.
Na potlacenie hladu je dobre jest len celozrnne produkty(tj zo sacharidov), ktore postupne uvolnuju sacharidy, takze nedochadza k nizkym hladinam cukru v krvi, ktore su dovodom na "zravost"
A jest 6 krat denne male davky, nie nechat sa vyhladovat a potom jest bez limitu.

LadyOpium

ja berem fuloxetín 20mg ráno, volakedy aj na obed ...ale nebrzdí to chute, lebo som pred tým brala zyprexu a to je zabijak fuloxetínu. to je, akoby som nebrala nič!!