Bolest lavého spánku

Príspevok v téme: Bolest lavého spánku
lenocka28

Dobrý večer. Už dva tždne mám bolesť lavého spánku. Nezaberajú ani lieky proti bolesti.
Bolest mi udiera pri rozpravani, pri jedeni, pri mimikach tváre, nemožem sa ani dotknúť lavej nosovej dierky, tot všetko mi vystreluje do laveho spánku a boli ma aj lava nosová dierka a uz ma sem tam začina boliesť aj lice.
Zuby ma nebolia. Na neurologiu som objednaná 3.1.2011. Krcne v poriadku RTG chrbtice v poriadku. Som zúfala, lebo je to bolesť na ktorú mi nepomahajú ani lieky od bolesti, a tito bolesti mi vyvolava jedenie, mimika tvare, rozpravanie, stlacenie nosa. Som zôfala co to moze byt? Bojim sa. Máte niekto skúsenosť?

Raketa8

Presne toto mam ajja , a neviem kedy to prejde,je to hrozne nie som schopna nic robit,lezim v posteli a nehybem sq lebo pri kazdom pohybe mi to zacne pichat na lavom spanku a za okom ,a ked si myslim ze to trochu ustupuje skusim sa zodvihnut a zase je to naspet ,lekaren mam kusok od domu a nemam uz ani tabletky od bolesti ale niesom schopna ani po tie lieky si ist jebne ma,do toho sme stresy s roboty s priatela a vycerpanost asi to bude stoho a trpim mogrenami sem tam ked mam oslabene telo ,

Inner

moze ist napr. o migrenu alebo zablokovanu krcnu chrbticu.... ale to len hadam, mam skusenost s tym, ze som to mala prave kvoli chrbtici, no skutocnych pricin moze byt vela. Ani mne nezaberali bezne lieky na bolest, vytrpela som si to. Nech ti ten cas zbehne. Skutocne neviem poradit, lebo som nevedela ani sebe.