neviem sa priznať

Príspevok v téme: neviem sa priznať
babe_girl

ked mam vztahy žiadnemu chalanovi neviem povedať že nemam rodičov a byvam na ubytovni sa hrozne hambim za to a bojim sa že kvoli tomu by ma nikto naozaj nechcel ale moc by som chcela nejakeho chalana na dlhodoby vztah ale vobec sa mi v tom nedari ked ma chcu chalani tak len kvoli vzhladu alebo do postele ale ja by som chcela niečo ina a neviem sa k tomu nijako dopracovať v okoli skoro všetky kamošky maju dlhe vztahy a ja nič:( poradte mi niekto čo mam robiť

babe_girl

ludia moc moc vam dakujem moc si to važim čo mi pišete a ako mi radite dakujem ja to asi skusim už povedať ked pojdem do toho vztahu len ešte neviem ako to načat ale niečo vymyslim už tak dakuuujeeeem :)

efe

určite sa nemusíš hanbiť, že nemáš rodičov, určite by si sa viac hanbila, keby máš rodičov alkoholikov alebo kriminálnikov. A to že bývaš na ubytovni, tiež nie je žiadna tragédia. Čo sa týka vzťahov, netlač na pílu, čo má prísť to príde.

xy:)

babegirl - naozaj sa za to hanbit netreba, normalny clovek to pochopi... chalani su rozni, niektori su dementni, niektori su v pohode, neda sa hadzat vsetkych do 1 vreca. proste ja hovorim tak - niekto ma stastia viac, druhy menej. a kazdy sa s tym musi naucit zit. ale nestit sa preto kontaktu s ludmi, je to hlupost.

rozumiem ti

nevidim dovod, preco by si sa mala hanbit. to, z akych pomerov a rodiny pochadzame si nevyberame. vyberame si to, akymi chceme byt.

a kto to nepochopi, je somar.:) pre takeho skoda slz :) hlavu hore, a neboj sa povedat pravdu. ten, kto ju vie ocenit na teba urcite preto nezanevrie.

sway.

Videla si film Dobry Will Hunting? Tam je jedna krasna scena o tom ako sa prezradilo,ze Mat Demon je sirota.On chcel vyzerat ako normalny a klamal,ze ma vela bratov a tak..Velmi podobna situacia tej tvojej.A v tom filme to skoncilo tak,ze ho slecna zacala mat este radsej.
Ja myslim,ze kazdy kto ma niekoho rad a dozvedel by sa,ze si jeho partner musel nieco tak tazke prezit,zacal by si ho ovela viac vazit.

sweater

je to len o tvojom pocite a o nicom inom, ze chalani chcu ine holky :) chalani chcu aj teba, len si to treba pripustit, najhorsie je zozierat a trapit sa vecami, ktore mozno ani niesu, ked tak len v tvojej hlave...

Iveta Michael

babe_girl

pozri ja ti aj rozumiem že máš isté zábrany ale jedno ti poviem...všetci čo tu píšu majú naozaj pravdu ak tvrdia že to zatĺkanie nie je dobré...

vieš ide o to že ty to vnímaš citlivo keďže si sirota/to mi je naozaj ľúto/ale nie je to objektívne tak ako si to sama pre seba vysvetľuješ moja...nie je vôbec pravda že neexistuje chalan či chalani ktorí by ťa za to neodsudzovali-je to absurdné,veď aj tu vidíš koľko zlatých chalanov ti radí:)))
skús byť sama sebou a daj na úprimnosť a to hneď na samom začiatku,bez špekulácií....pravda ťa oslobodí.

Pretože ak sa do vlastných klamstiev a neúprimnosti zamotáš celkom dobrovoľne,budeš mať potom naozaj vážny problém...z tej psychologickej stránky celkom isto..poslúchni naše rady,vzchop sa a naber odvahu a uchovaj si trošku odstup,dobre?

babe_girl

ludia ste užasny je mi do plaču s toho ako pekne pišete a radite mi dakujeeem moc :)
ale naživo to je ine chalani su iny v tomto svete chalani asi chcu ine holky a tak je to ovela tažšie

7adka7

Viem, že je to pre teba ťažké, ale nemáš sa začo hanbiť ... bolo by pre teba lepšie mu povedať, napr. že môj otec je alkoholik?? A potom ti povie, že jáááj ten, hej hej viem ... a potom odíde od stola, pretože nechce mať nič s dcérou alkoholika??