Vyrazky pred menstruaciou - vecny problem

Príspevok v téme: Vyrazky pred menstruaciou - vecny problem
petulda29

Ahojte, mam 24r. a uz ma par rokov trapia vyrazky, ktore sa mi pravidelne robia cca 1 -2 tyzdne pred menzesom - hlavne na brade a pravom lici. Jedny vyliecim, druhe sa objavia. Po menzese mam na take 2 tyzdne pokoj a potom zase. Dal by sa tento problem nejako odstranit ?? Tie vyrazky su dost neprijemne :(( Vdaka za rady.

???

no ja mam s tým presne opačný problem... ja mam vtedy práveže peknu plet a ked skonci tak sa znovu vyhádžem ://

sorrow

Ja mam tiez 24 a som na tom podobne. Ale vyrazky sa mi robia len take mensie a da sa ich lahko zbavit. Odporucam tea-tree olejcek :) A co je zvlastne, robia sa mi pod bradou, na brade vacsinou nie. Je to take nezvycajne miesto (aspon si myslim), ale aspon ich nevidiet :) A tiez ich mam tak tyzden pred menstruaciou a niekedy aj pocas ovulacie.

Iveta Michael

Ja už mám dobre nad 30a tiež sa mi stále vyhodí jedna dve ale väčšinou na krku alebo na brade...ale je ich málo,takže to až tak neriešim...treba si to potierať vtedy alpou alebo bulharským ružovým olejčekom,to vynikajúco pomáha na každú vyrážku a veľmi rýchlo...odporúčam ho:)))

sabynka

Petulda - Ja mám skoro 30 rokov, beriem HAK a vždy pred menzesom sa mi vyhodí pár malých vyrážok. :-))))
Ja som začala mať problémy s akné asi v 25. Najprv som chodila k dermatologičke, ale nakoniec mi pomohla až kombinácia HAK a pravidelnej návštevy u kozmetičky - zatiaľ ! :-))))
Skús niečo z toho aj ty.Čo je dobré pre jedného, nemusí však "sadnúť" druhému. Ty musíš sama zistiť, čo ti pomôže.

xyxyz

no kedze to je hormonalneho povodu tak na to ziadne vodicky ani kremiky ani neviem co nepomozu...asi jedine antikoncepcia, tu by som si len kvoli pleti urcite nedavala...alebo dufaj ze to prejde vekom samo, aj to je mozne..