Farbene vlasy

Príspevok v téme: Farbene vlasy
kika

Ahojte! Zafarbila som si vlasy na tmavohnedo, ale chytilo mi to velmi tmavo az cierno... je to len sampon na 24 umyti, ale chcela by som vymyvanie nejak urychlit . Nepoznate nieco co urychli vymyvanie farby? Nechcem si 20 krat po sebe umyt vlasy... nepomoze nieco ako ocot, citron... mate nejake skusenosti?

poliewoocka

zosvetli citron,ak ti chytilo narysavo stmavi vyvar z orechovych supiek-tych zelenych..ale nezabera u kazdeho..

alzbet

ahojte.ja mam tmavo hnede vlasy a chcela by som mat svetle ale nechem pouzivat farbu na.nepoznate nieco na vlasy aby mi to trochu vytahalo farbu na slnku?

lilliana

Dobrá rada: Ak si chcete prefarbiť blond na hnedo, pozor!!! Treba do hnedej farby namiešať trochu červenej. Inak vám vlasy chytia zelený odtieň.:)))

matulka

Ahoj Kika! Mala som podobny problem s farbou... zrejme ide o Palette Color Shampo :) Gastanovo hneda mi chytala do cervena a stredne hneda zase do cierna :) a kamaratke zase zosvetlovac chytil na rysavo :) ale neboj sa, po tyzdni, mozno po dvoch budes mat vlasy svetlejsie, takze neskusaj experimenty s citronom :) hlavne nepouzivaj sampon na farbene vlasy, ale obycajny na normalne vlasy... a ak sa ti nahodou farba nevymyje, tak zajdi za kadernickou, nech ti urobi melir cez ciapku... vlasy to zosvetli... to si dala kamoska cez leto a nebolo vidno ze ma melir, skor sme si vsetky mysleli, ze ma svetlejsiu farbu :) pouzivala cokoladovo hnedu a po meliri ta farba vyzerala ako orieskova hneda :)

cherry

Pre blondinku 1231, jednoznačne ak chceš mať svetlejšie vlasy tak len melír.Po prve sa ti rozjasnia a po druhé budu vyzerať hustejšie. Melir ti vydrží aj polroka ale potom si ho budeš musieť dať znovu na odrastené korienky. Nedavaj si ho husto, potom by si bola blondinka, ale keď si ho dáš len v niekoľkých pramienkoch tak ti účes oživý.
Pre Kiku, len vydrž a nedavaj si sťahovať farbu. Je to veľmi drastické pre vlasy, dosť bolo šoku, že ich máš nafarbené. Viem, že sa ti to teraz nepáči, ale vyčkaj farba po niekoľkých umytiach sa sama vymyje.Je pravda, že už nebudeš mať ten istý odtieň ako si ho mala pred farbením. Držím prsty.

lienka7

Je tu jedno riešenie, ale dosť časovo náročné a musíš mať trpezlivú kaderníčku. Mne sa stalo to isté. A keďže som pôvodne blondínka a toto bolo moje prvé experimentovanie s farbou-šampónom, tak mne to chytilo neuveriteľne silno, tmavo a rovnomerne.
Nevedala som čo stým, tak som zašla ku kaderníčke a tá mi postupne sťahovala farbu pramienok po pramienku, ževraj je na to špeciálny prípravok. A potom mi urobila šetrný hustý melír...takže sa to podarilo zachrániť. Ale moja kaderníčka je naozaj úžasná a trpezlivá. Sme už kámošky nejakých 6 rokov a dokonale pozná moje vlasy, kvalitu, a vie čo mi uškodí a čo pomôže. Síce som si u nej vtedy presedela nejaké 4 hodinky, išla som domov konečne s hlavou hore a pohľadom priamo pred seba. No toto je to zdĺhavejšie. Ale myslím si, že aj tým umývaním a umývaním sa to postupne zmierní. Držím palčeky...a možno je to iba otázka zvyku. :-)