bolesti chrbtice

senecia

prave som citala, ze velmi dobre pomaha na chrbicu nasledovne: 6 tyzdnov treba jest pred spanim: 1 figu (cerstvu alebo susenu), 5 susenych marhul a 1 susenu slivku. ak sa vraj toto vsetko poctivo dodrzi, posobi tato zmes neuveritelne dobre na chrbticu.
ja s chrbticou nastastie problemy nemam ale keby som mala, urcite by som to vyskusala, ved uskodit to nemoze.

marika56

Na stopercent je to od chrbtice, presne všetky tieto príznaky som mala aj ja a pri MR vyšetrení mi zistili vysunutie platničky. Tlačí na nerv a preto je aj tá bolesť v nohe. Veľmi mi od bolesti pomáhali tabletky Voltaren rapid.

marika56

Súhlasím s jedničkou8 - tiež som si to prežila, nič nepomáhalo, akurát rehabilitácie a neskôr ozónová terapia. Ale je to individuálne, niektorí s tým musia až na operáciu. Držím palce.

gabo11111

ahoj mam 22 rokov a mam bolesti chrbtice mezdi lopatkami, tiez bolesti po hrudniku a pichanie do celeho tela, to si myslim ze to je od chrbtice ale mam problemy pri chodzi tak ako keby som musel nasilo tie nohy tahat a tiez som unaveny,tiky do oka a tiez mi niekedy busi srdce a mam vtedy aj take plytke dychanie, a ked v praci klaknem a vstavam tak sa mi az zakruti hlava.nemam vsetky priznaky naraz ale denno denne sa neaky z tych priznakoch prejavi. skuste mi pomoct z cho to je ?

jednička8

Tak to poznám veľmi dobre, to isté som mala aj ja, na MR mi zistili vysunuté platničky. Tie lieky sú nanič, treba sa pýtať na rehabilitačné.