Znasilnenie

bella12

monster, to, čo sa Ti stalo sa mohlo stať hociktorému inému dievčaťu, nie Ty by si sa mala hanbiť, ale ten muž. Niečo také sa hlboko zapíše do duše dieťaťa, akým si vtedy bola - a ešte aj stále si. To zranené dievčatko v Tebe stále žije a kričí, že to nebolo fér, čo sa Ti stalo. Áno, nebolo to fér, ako dieťa si nič také nemala zažiť. Tvoj svet bol čistý, jemný, nevinný a zrazu do neho vtrhol niekto, kto mal očividne problémy sám so sebou, so svojou nezvládnutou sexualitou. Aký musel byť ten jeho svet, keď sa nezastavil ani pred tým, aby častoval takými hroznými nadávkami nevinné dieťa. Bol to poľutovaniahodný muž, monster, a to čo Ti urobil bolo veľmi zlé. To, čo Ti hovoril bolo veľmi zlé, pretože žiadny človek si nezaslúži, aby niekto naňho takto nadával, ani žena, ktorá strieda mužov ako na páse, nieto ešte malé dievčatko.

Veľmi ma mrzí, že si niečo také musela zažiť. Ten muž nemal úctu ani k ženám, ani k sebe samému. Nepoznal lásku a nechápal, že pohlavným stykom sa človek dobrovoľne a z lásky odovzdáva milovanej osobe. Pre neho to bol iba spôsob, ako mohol brať. Šliapal po zákone lásky a bezohľadne, násilne bral to, čo mu nepatrilo - a navyše si vybral k tomu dieťa, nad ktorým mal aj fyzickú prevahu. Ty si vtedy nemohla pochopiť, čo sa stalo a možno si aj za to obviňovala seba. To však nebola Tvoja vina, Ty si bola obeťou, nevinnou obeťou.

Vyrovnať sa s tým dá a je na to len jediná cesta - neodporúčam Ti skúšať metódy alternatívnej medicíny, ktoré sa nižšie spomínajú. Ľahké riešenia nefungujú. Tou cestou, ktorá naozaj prináša uzdravenie, je práve odpustenie. Keď sa rozhodneš odpustiť - pretože odpustenie nie je pocit ale rozhodnutie - urobíš tak hlavne kvôli sebe, a nie pre toho muža. S hnevom a neodpustením je to tak, akoby obeť aj previnilec boli neustále k sebe pripútaní neviditeľnou reťazou. Kamkoľvek obeť pôjde, vždy so sebou ťahá aj svojho spoluväzňa. Za tých 5 rokov si určite musela na toho muža stále myslieť, nedokázala si na neho zabudnúť. Tvoj hnev a nenávisť Ti nedovolia odpočinúť, keď si na to znásilnenie spomenieš, vždy sa rozrušíš a pociťuješ silné negatívne emócie. Nie si slobodná, nenávisť Ťa zožiera. Jediným spôsobom ako výjsť z tohto väzenia a nechať svojho spoluväzňa za sebou a viac sa o neho nestarať, je preťať raz a navždy tú ťaživú reťaz, s ktorou ste spojení.

Určite si pobúrená už len samotnou myšlienkou, že by si mu mala odpustiť. Je to prirodzené. A navyše sa to zdá byť nespravodlivé - on Ti veľmi ublížil a vyšiel by z toho veľmi ľahko, keby si mu len tak odpustila. Pripomínam však ešte raz, že odpustením urobíš dobre hlavne samej sebe, Tebe to prinesie najväčší úžitok. Nemusíš hneď - a asi sa to ani nedá, skús však nad tým zatiaľ len uvažovať. Si slobodná a to Ti nikto nevezme. Ak by si sa však rozhodla odpustiť - čo je akt vôle, po čase by si pocítila skutočnú úľavu, pretože by si nechala toho človeka odísť z Tvojej mysle, z Tvojho srdca a konečne by si kráčala slobodne svojou cestou. Teraz Ťa Tvoj hnev núti žiť v minulosti, skutočne nežiješ, len v trápení prežívaš. Nemusí to tak byť, urob to pre seba, zaslúžiš si to ...

Už len posledná vec: zmeň svoj nick, Ty nie si monster, určite si krásna mladá a silná dievčina, o ktorej lásku stojí za to bojovať.

zewa

monster mas pravo byt nahnevana a nenavidiet. Aj sa citit, ako sa citis.
Ak sama pocitujes, ze ta skusenost je pre teba velmi traumaticka aj po rokoch, skus navstivit psychoterapeutku a vyskusat trebars EMDR, pocula som na tuto techniku len same chvaly.

monster

No mam 18 rokov a bola som brutalne znasilnena v 13 je to pre mna dost takzke aj ked ludia okolo mna si myslia ze som sa s toho dostala tak to nieje pravda len to zakrivam ..no niekedy nevladzem mam potrebu sa niekomu vyrozpravat ale nechcem toho cloveka zatazovat..nemam rada ked namna ludia pozeraju jak na znasilnenu v mojej rodine to vedia skoro vsetci hambim sa za to..mam priatela ktory je super milujem ho a chape ma a stoji pri mne...ja neviem ci sa s tym dakedy vyrovnam asi nie...vsetci si myslia ze uz som v pohode ze som silna ale nieje to tak...moja psychiatricka je uzasna..pomohla mi bez nej a bez priatela by som uz davno bola zakopana.. Pokusila som sa aj o samovrazdu...ten chlap co mi to urobil mi pri tom aj hnusne nadaval ze som kurva a a tie slova mi v kuse chodily hlavou ako keby som pocula jeho hlas vsade pre 13 rocne dievca to bolo dost...znasilnil ma v nasom vlastnom penzione do tej izby nevkrocim nikdy!a citala som si o znasilneny a tak a niektore dievcate poznaju tych chalanov ja nechapem..ja by som toho kokota zabila u mucila nemala by som srdce ...rozrezala za ziva... Neviem...ja sa riadim oko za oko zub za zub..niektore dievcata odpustily..ja by som nikdy tomu cloveku neodpustila pre mna to nieje clovek!

zuju

vdaka za pomoc, viem preto som zacala chodit na terapiu, dnes som dokonca zacala pouzivat aj sexualne vyrazy nechcem ich tu rozoberat aby to Andrej nevipol ale viete aky. A christina super ze si za tym

christina1986

ja som bola znasilnena..a dost brutalne.. neviem ci ta to upokoji, ale mne pomohol priatel..teraz sa spolu milujeme a dokonca vzdy dosiahnem orgazmus.. je ku mne dobry, ohladuplny a je skvely.. nikdy mu to nezabudnem, ze ma z toho dostal.. no zaklad bol na zaciatku o tom hovorit.. vela hovorit.. DRZIM TI PALCEKY.. velmi moc.. viem co prezivas :((

sedmikraska

A mozem sa spytat, ci ti hnusia aj tvoje vlastne dotyky. Myslim tym ci si sa pokusala sexualne uspokojit aspon samu seba alebo uz na to nemas ani pomyslenie?