Prechladnutie odspodu

Leile

Mne pomohlo keď som pila vodu (konkrétne čaj a čistú vodu) a ležala som pri TV cca. 2-3 hodiny v teplej deke. Musíš byť v teple. Ja som mala problém moč. ciest. Neišla som k lekárovy. Síce to ešte trochu boli pri močení ale žiadna krv ani štípanie. Mám to druhý deň a odporúčam tieto nápady. Ak to ale neprestane do 4. dní, odporúčam ( pre istotu) ginekológa.

MMISIAKM

Ahojky...chcela by som sa informovat...cca druhý den mam tlaky v podbrusku...nie je to ani bodava bolest ani bolest signalizujuca menstruaciu. Ide skor o bolest, ktora sa objavuje pri zatlaceni podbruska, tlaku pri stolici obcas pri neakom pohybe. Taktiež citim mierne nadute podbrusko...moze ist o mierne prechladnutie mocového mechúra?...alebo niečo iné....ma s tým niekto skúsenost?

dida26

este dodam, ze tiez som mala raz zapal mocovych ciest do tej miery, ze som nevedela sediet, lezat...palilo a bolelo. a ked som sla na wecko, myslela som, ze tu bolest nemozem prezit, ze minimalne odpadnem. ked som sa utrela a zisila, ze to je cista krv, tak ma viezli na pohotovost. dali mi injekciu algifen (velmi ucinne na bolest vnutornych organov) a antibiotika. bolo to v lete a ja som sa kupala v jazere...odvtedy som do prirodnej vody nevkrocila...

nathália09

myslím,že pri takýchto problémoch je sedavý kúpeľ zakázaný.
Ostatne čo tu bolo spomenute je pravda-pitny režim,a brusnice.a ten urol.čaj.
Neber to na ľahkú váhu.

mirka 23

ja som sa dostala zo zapalu pred troma rokmi sama (teda RNG rady pomohlli ako vždy)a to som až krv čurala... takže to bolo sila. D-manosa 3krát denne po 2g!!! takže vyššie dávky ako sa píšu v letakoch na tých veciach na močove cesty. Dobrá je teraz taka šťava (obsahuje D-manosu), pol litrova a je bez mastenca. Za deň sa vypije cela, na dobre preliečenie treba aspoň dve. Za dva dni si zdrava.

sob rudolf

Verzia nemám čas ísť k doktorke sa mi vôbec nepáči. Zápal močových ciest a všeobecne čohokoľvek "tam dole" dokáže najmä u ženy narobiť peknú šarapatu. Takže pokiaľ berieme do úvahy verziu, že ide o zápal močového mechúra, dôležitý je najmä pitný režim (piť aj 3-4 litre tekutín, resp.urologických čajov denne), odporúčajú sa aj brusnice, nielen výťažky, ale aj pochrumkať sušené a tak. Ja osobne príliš samoliečbu neuznávam, tak dúfam, že to bude čoskoo dobré, držím palec:).