Následky navzdy?

Príspevok v téme: Následky navzdy?
čudná

caute, no chodim na vysku prvy rok, ale moja cela stredna bola o priatelstvach a s tym same hadky, sklamania, ublizovania, temnych nalad atd. Stredna skoncila, ziadne ,,priatelstvo,,nevydrzalo. A ja zistujem ze som zostala strasne moc zatrpknuta voci nim, a aj voci dalsim cudzim ludom, mam nieco take ako socialnu fobiu, nedokazem a ani nechcem naviazat normalny vztah, anis druhym pohlavim. Je mozne aby mi to zostalo uz navzdy? co mam robit?

emeline

5. cakra, odblokuj ju, da sa to roznymi metodami,v centrach, najdi na nete napriklad www.relaxica.sk ti pomozu odblokovat 5. cakru - cakru komunikacie

čudná

no ludi sa stranim v podstate odmalicka, a uzatvorena do seba som tiez uz dost dlho, velmi dlho. a neviem ako sa mam z toho uz dostat. A ked sa uz dostavam niekedy, pomaly, tak to vydrzi tak na mesiac a potom sa zasa vrati tam kde som bola.

mate59

nebude to navždy,čas všetko vylieči,ale netreba sa strániť spoločnosti a uzatvárať sa do vlastnej bubliny.Normálnou komunikáciou nájdeš ľudí so spoločnými záujmami,iste aj z druhého pohlavia,len nebuď zatrpknutá.