Zväčšená pečen

Príspevok v téme: Zväčšená pečen
Mateo

Dobry den, po Vianocnych sviatkoch sa mi zvacsila pecen v dosledku zrejme vysokeho prijmu energie a taktiez alkoholu co bolo vyustenym dlhodobejsie sa vyvijajucej choroby. Predbezny zaver Hepatopatia. Buduci tyzden mam ist na dalsie vysetrenia. Chcel by som sa spitat ci sa pecen moze vratit do povodnej velkosti ci uz spontanne alebo za pomoci liekov, alebo aspon zmensit. Dakujem za odpoved, moc ma to trapi..

MOKE

Zväčšená pečeň je preto,lebo v minulosti nastala infekcia-otrava pečeni a tá disharmonovala pečeň a s touto poruchou robí stále tú istú chybu,ktorá sa stále opakuje a to extrémne zadržiava tuky a tým spôsobom zväčší svoj objem.
Treba opraviť pečeňovú membránu ktorá má za úlohu filtrovať krv.Robí sa to pomocou pestrecu je na to špeciálne vytvorená stránka pestrec,sk alebo zdravapecen.sk kde vám poradia ako na to. Záleží na tom,ako je pečeň poškodená a koľko tukov je v nej uložené,ale mne to trvalo dva mesiace,kým som tento problém odstránila. Len si dajte poradiť a robte to poľa pokynov ľudí,ktorý s tým majú skúsenosti.Ja som to skúšala sama a moc som si nepomohla až po čase som sa dostala na tú správnu adresu. zdravapecen.sk

jaročka

Prosim vas mam zvaksenu pečen a teras drzim dietu a pijem cas pestrec a berem lipovitan a mavam strasne castejsie močeňie a laskotanie v pravej strany pod reblok mozem sa spitat lebo mam aj stuoovanu pecen ze ket sa telo cisti moze clovek mat nutkanie na mocenie dakujem prosim vas napiste mi

RNG

Protokol dr Berksona obsahuje
900 mg sylimarinu,
600 mg ALA a
400 mikrogramov selenu.
Kedzxe semena sylimarinu maju neisty a casto velmi nizky obsah sylimarinu klinicke uspechy nemozete ocakavat len jedenim mleteho semena sylimarinu. Naviac zamorenu zlc treba absorbovat do mikrovlaknin a vyniest z tela, inac sa reabsorbuje spat do krvi aj so zamorenim, tukmi a cholesterolmi.

RNG

caj z bodliaka semien listov alebo korena sice obsahuje sylimarin, ale len male mnozstva, tj od 10 do 48 gramov na kg byliny. Preto Predstavovat si, ze dostanes denne 900 a viac miligramov sylimarinu, ako to odporuca protokol dr Berksona je naivnost.

www.tandfonline.com

To je asi tak naivne, ako ked jes plesnivy syr a myslis si, ze si nahradil spravnu davku penicilinu.

Ked aj clovek berie byliny a nie ich koncentrovane vytazky, treba kupovat standardizovane, tj kde je uvedeny a garantovany obsah ucinnych latok tj si mozes vypocitat, kolko toho mas zobrat na klinicku ucinnost.

Napr keby predavali to najlepsie zrno a obsah sylimarinu b nom by bol 48 gramov na kg tak na davku 900 mg sylimarinu by si potreboval najmenej, 18,75 gramov na prach rozdrveneho semena, za predpokladu, ze je telo vobec schopne 100% vytazku z toho prasku, co je dost naivne. Ucinnost aj najlepsich priemyselnych vytazovani je daleko pod 100% a ludske telo nema schopnost vytazit ani tolko, ako priemyselne procesy.

mario1111

poradim vam uplnu ocistu tela taske kovy z tlea vola sa to zeolit powder tomu sa vraj hovory kamen buducnosti mam to odskusane na sebe mal som dos take velke problemi zaludok pecen ten kamen tazia v kucine okres vranov nd toplov kazde rano vipit jeden pohar 3 dni a uvidite visledki ozvite sa poradik viac petickym523@gmail.com

dominik domi

dobry deň
moj syn ma 3 a pol roka a ma zväčšenu pečeň...
od 4 mesiacov ma problemy s prieduškami
neviem ako sa ma stravovať a čo mu pomôže vyrovnať hladinu pečene respektive: dostať ju do normalu... prosim o pomoc
dakujem

miky 15

Môj ocko má tiež zvačšenú pečen ..... chodil na tzv. Detoxikačnu vaničku a tam sa mu trošku zlepšilo aj GMT má lepšie ................ Nas kamoš je lekár a on povedal že aj ked je pečen zvacsena u niektorych ludi moze telo priat aj zvacsenu pecen .....

Vela štastia

Ivka 1

Na odtucnenie pecene ako aj jej regeneraciu
velmi pomaha pitie caju z kvetu aloe a 16 liecivych bylin , Aloe Vera Gel, Vceli pel,Lycium plus - silny antioxidant. Je to velmi vhodna kombinacia aj pre ludi,ktori mali nadory na peceni benigneho charakteru. Po odstťraneni postihnutej casti pecene nemozu uzivat ziadne chemicke lieky a tato kombinacia je pre nich vhodnym riesenim. Rovnako pitie caju z Ostropestreca marianskeho, korena pupavy a na jar je velmi dobre robit ocistne detoxikacne kury .

janoo

Mateo - stukovatenu pecen dostanes do povodneho stavu ak dodrzis rovnicu prijem potravy a vydaj energie.(kym neminies polivo dalsie neprimaj)dobre jej prospieva fyzicka cinnost,sport(beh) tym ju vlastne odtucnys.skus si nasprtat vsetko co sa tyka fruktozy.pecen sa sprava ako zavislacka na tomto cukre.smutne je,ze tento cukor sa nachadza aj v potravynach,ktore by mali pecen udajne liecit,alebo aspon obmedzovat v jej zavislackej cinnosti,ako su napr.koren pupavy,pestrec,(plavun).Mateo dobre by bolo ist za lekarom.zaujimalo by ma co ti na to poradi alebo predpise.

RNG

Sice to priamo do tejto temy nepatri, lebo tu sa jedna o pretucnenu pecen ale
posuniem aj sem inde zahrabane doplnky na viralnu imunitu

Selen, zinok, probitika s obsahom L.Bulgaricus,L-lysine,vitamin C, aloe vera, baza, astragalus, echinacea,collostrum, lapacho, GSE, extrakt z olivovych listov a silne:

betulin, chaga a chaparal(larrea tridentata)