Z čiernej na naturálnu farbu vlasov.

Príspevok v téme: Z čiernej na naturálnu farbu vlasov.
Natalie.J

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať niečo ohľadne farbenia a odfarbovania vlasov. Už niečo vyše pol roka som si každý mesiac farbila vlasy čiernou trvácnou farbou, no nakoľko som po poslednom farbení mala strašné problémy s alergiou na tú farbu, nakoľko som ju ešte nikdy pred tým nepoužila, tak by som rada skončila s farbením, no nechcem si nechať vyrastať vlasy. Je to čisto z estetického hľadiska. Existuje niečo, čo by pomohlo vymývaniu farby, alebo si to mám rovno zafarbiť bledšou farbou, resp. tónom mojej naturálnej? Ďakujem všetkým.

goccia

Ja som mala ciernu farbu na dlhych vlasoch, dala som si ju dva razy s asi mesacnym odstupom. Potom som chcela bledohnedu :D. Prehladala som internet a nasla som odporucanie, ze by to mohlo zliezt s pouzitim Garnier Odfarbovaca. Tak som si to dala a hned po prvej aplikacii som mala z ciernej hnedu. A potom som si to dala este raz asi o dva tyzdne a boli este bledsie. Ale neboli rovnomerne farebne... Ale na to uz si das nejaku hnedu farbu a vyrovna sa ti to. Neviem, nakolko mas odolne vlasy. Moje su dost odolne a tak to zvladli takmer bez ujmy. Ale mozno som mala stastie a ktovie, ako to moze dopadnut u niekoho ineho.

pondeloooook

Je to pravda, ciernu trvacu farbu len tak lahko nezafarbis a nezostvetlis.. ja si ju tiez nechavam v súcasnej dobe vystarat a to som si farbu dala len raz, inak vzdy len sampon..

casanta

No ciernu farbu neprekryjes svetlejsou, budes to musiet nechat vyrast. Citala som ze na rychlejsie vymytie farby je dobry sampoon proti lupinam. Skus ten pouzivat. Ale ciernu nikdy nevyzmyjes do svojej povodnej farby. Dokonca ani sampon na par umyti.