Henna na vlasy-efekt

NicoleUK

jeej :) Peťka je krásne meno..môj brat bude Timon..je to nevšedné meno:)

Inak,henna mi chytila celkom pekne :) mám takú tmavšiu hnedu so slaboryšavými odleskami :) som spokojná

NicoleUK

jeej :) Peťka je krásne meno..môj brat bude Timon..je to nevšedné meno:)

Inak,henna mi chytila celkom pekne :) mám takú tmavšiu hnedu so slaboryšavými odleskami :) som spokojná

NicoleUK

jeej :) tak teda,držim palce,aby bolo bábo zdravé a ľahký pôrod :) ako sa male bude volať?..aaa inak,moja mama tiež čaká babo :)

NicoleUK

No Mirka,už to mám na hlave :)) .. to máš pravdu,že na hennu mi chemická nechytí :D .. ja som si hennovala asi pol roka..a potom moja mama farbila chemickou vlasy jej kamoške a chcela som si skusiť dať pár pramienkov..neviem,čo ma to chytilo..no a nevidela som žiaden rozdiel :D na moje,pomerne svetle vlasy som si dala tmavohnedú a nechytilo to..som sa čudovala že prečo..a potom mi doplo že to bolo kvoli tej henne :)

LUSH má aj moja teta..ona má hnedú a chytilo jej to veľmi pekne..teraz už nadáva na tie ostatzné henny,pretože lush je lepšia a ľahšie sa dáva na vlasy..takže mám taký pocit,že už budee objednava)t len tu..je síce drahšia..ale určite lep)sia a stoji za to :)))

aa hennuj si :) nech ťa nepremôže "nechuť" do toho..sama vieš,že máš krajšie vlasy keď hennuješ :P

mirka 23

No čierna henna chyta slabo. Možno ti len stmavi trocha tu hnedu.
Lush mala sesterka, ale neviem či mala gaštanovu, mala nejaku hnedu a velmi pekný odtieň to chytilo. S chemickými pramienkami vlasov si myslim nebudeš mať problem. Horšie je, ked chceš dať na hennu chemiu.
Aj ja by som už potrebovala dať hennu, ale tak sa mi nechce s tým džabať :-)

NicoleUK

Ahoj Mirka 23 :)) .. okej,dneska som to už nevydržala ,idem si hennovať..už mám všetko pripravené..aa hennu si objednavam ajja cez yvette..ale teraz som bratranca poprosila,aby mi doniesol z prahy z obchodu LUSH..tam maju vraj najkvalitnejšie henny a aj iné veci..len sa trocha bojím gaštanovej..teraz som si dala zmiešať gaštanovu s hnedou..ale moja muudra teta mi tam dala aj trocha čiernej :D tak som zvedavá,že čo z toho bude..ale myslim,že mi to moc nechyti..minule som si dala čiernu a hnedu a moc veľký rozdiel som nemala .. tak uvidime :)) drž mi palce :P

mirka 23

Astor, je to normalne, že henna je po celej kupelni :-)
Nikol, teoretgicky by si mala mať pauzu po chemickom farbení 2-3 týždne, ale nie preto, že by vlasy vypadali, ale môžu chytiť inú farbu. Ale mne sa to nestalo, sesternica mala chemicku farbu a henna jej to praveže oživila.
Akú značku si si nechala kúpiť? Dobre henny sa daju zohnať cez net od Yvette.
Hlavne si nechaj hennu, čo najdlhšie minimalne 4 hodiny, aby pekne chytila.

NicoleUK

konečne som našla forum,kde sú ľudia aktivny :D mám toľko otázok..

chcela by som sa spýtať,že či si môžem opäť hennovať vlasy,keď som 26.12.2010 použila chemicku farbu na 4 pramienky vlasov..čitala som,že henna môže zreagovať a vlasy mi môžu vypadnu´t...je to pravda?..alebo si kľudne môžem znovu vlasy nahennovať?..

AAA MÁTE NIEKTO SKÚSENOSŤ S GAŠTANOVOU HENNOU?..poprosila som bratranca,nech mi v prahe kúpi gaštanovú..tak ako asi mi to chytí,keď mám svetlohnedé vlasy?no viem,že sa nedá povedať ako,lebo každému to inak chyti...ale aspoň tak teoreticky...pripadne,nemáte niekto fotky ? diki