ako seknúť s fajčením?

Príspevok v téme: ako seknúť s fajčením?
proserpina

Chcem prestať fajčiť ale som bezradná. Síce za posledné 4 mesiace som zredukovala z 1 krabičky na max. 7 cigariet denne, ale aj tak ma to oberá o dosť peňazí vzhľadom na môj príjem. Fajčím približne 3 roky. Mala som obdobie 3 mesiace (pred 2 rokmi) že som úplne prestala fajčiť ale potom som zasa začala s tým. Aj teraz sa snažím nefajčiť ale som strašne nervózna na nevydržanie.

Máte nejaké tipy, rady?

proserpina

Keď ja hneď ráno keď vstanem musím ísť fajčiť, už som to skúsila že som nešla ale nepodarilo sa to, po hodine som šla aj tak. Ešte keď je takto zima, tak fajčím aj menej, niekedy len 4, ale keď som niekde vonku, tak to dobehnem. Ale máš pravdu, musím s tým prestať zo dňa na deň, aj ten prvýkrát sa mi to tak podarilo, takže ODTERAZ nefajčím!! A musím si to stále pripomínať aby som nezabudla a budem si predstavovať čo si kúpim za ušetrené peniaze. Držte palce.

jajka001_

ja som prvykrat prestala fajcit najprv postupne znizovanim cigariet ako ty. to co si dosiahla je uspech. druhykrat som s tym prestala zo dna na den lebo som zistila ze som tehotna. myslim ze to by si mala spravit aj ty, proste s tym sekni, nebudes mysliet ani na tych sedem cigariet. zvykaj si mysliet na ine veci.