kolko rokov vydrzi stary dom po rekonstrukcii?

domdom

tiez si myslim ze vela zalezi aky ma zaklad ten starsi dom...ale podla mna ak su financie najlepsie si postavit novy,podla svojho vkusu...a nie je pravda ze sa v rod.dome clovek namaka-stale to zalezi len na majitelovi domu...NIET NAD BYVANIE V RODINOM DOME...ale to je individualne-kazdy sme nauceny na nieco ine...
ale aj rodinnom dome si mozes zariadit zivot ako v panelaku ak chces...nic nerobit len lenosit...

tiramisu

Ja by som tiez nemohla zit v cinziaku. Dovod - nuda a susedia. Samozrejme, ze sa o dom treba starat, ale aspon mi nikto nedupoce nad hlavou, nemam pocarbane steny vo \"vestibule\" a prepytujem nastate a horsie pod schodami. Clovek vyjde pred dom, za dom a je na svojom. Na dovolenky chodime, neviem, preco by to mala byt prekazka. Manzel ma sedave zamestnanie, hlavu si vycisti tym, ze nieco robi, nie ked si lahne k telke... murik/sokel ak vies s peniazmi hospodarit a bavi ta manualna praca, dom je pre teba ako stvoreny. Ak nie, tak si musis dat vsetko urobit alebo teda zit v cinziaku.

slnečnicaa

Niet nad bývanie na dome,v tej panelákovej králikarni by som sa zblaznila. A je na majiteľovi,ako si to zariadi,aby sa tam nenadrel ako kôň. Ja si neviem predstaviť,že prídem z práce medzi štyri steny a ľahnem k telke lebo nič iné sa nedá robiť. Takže pre mňa jednoznačne dom,radšej nový,podľa vlastných predstav

murik

Sokel!

Máš pravdu sokel!!!Ja som mal super činžiak,zateplený,klud,každy rok sme chodili na dovolenky!Boli sme v 15štatoch! Dobre zárabam,no manželka stale chcela dom a tak sme postavili novy!
Je to blbosť,čo píše Deee! všetko sme mali drahšie a všetko sa z roku na rok zdražovalo!Za 7rokov,čo som tam byval,tak sme neboli na dovolenke,stale sa niečo robí,opravuje,malije,mení a každy deň musím niečo robiť!
Manželka mi dala za pravdu a tak sme náš dom predali a sme šťastní na činžiaku,dokonca sme vo svojom byte,síce ma to stálo viac-preplatil som!
Dokonca po 7rokoch som bol na dovolenke,šťastný a spokojný! Možno si poviete,nieje na činži klud..moc dôležity je klud od druhej smeny,na ktoru nastupujete keď pridete domov do domu!!!

Vymyslel som verš: "Nech na dome byva
ten,
kto chce peniaze
vyhnať z vrecka
ven!

Kto ich má však plné
vrece.,
na dome ho vytrepoce!
Prazdne bude do dna
verte,
len sa z toho
neposerte!!!!!!!!

Sokel!

Mám 56rokov a byvam na dome!

Poviem Vám uprimne,ak chcete stale robiť,nemať chvílku pokoja,stale niečo opravovať,tak prosím!!
Ale je to totalna blbosť byvať na dome!!!
Všetko máte drahšie,či už kurenie,vodu,kanalizáciu a plati..zapamätajte si!!!

KEĎ NEJDE MAJITEL NA DOM,PADNE DOM NA MAJITELA!

Viem,čo si teraz poviete,že niečo si dopestujem,niečo/sliepky,zajace,prasietko/si vychovám...

Lenže to je všetko blbosť!!!

Všetko Vás vyjde 2x drahšie,ako keď si kupite!!!A nehovorím o špine,zápachu-...

Neveríte,uveríte,je to tak a len sa zahrabete a stale budete robiť..pritom druhý si budu užívať!

Spomente si na tieto slová ak budete byvať vo vytuženom dome!!!!

system

obe vydrzia len cca rok (2012) :D:D:D ale nie srandujem, tak ja keby ze si mam vybrat tak si postavim vlastny podla vlastnych predstav.

Lenicka1313

Jestli bych mohla, ráda bych vám pomohla s výběrem, kam se obrátit kvůli výběru firmy na nějakou tu rekonstrukci. Jde o slovenský server dobrarekonstrukcia.sk a jsem velice ráda, že se něco podobného vůbec objevilo a mohu vřele doporučit.

george303

Zalezi aj od toho ci si zdedila dom z pozemkom a chces ho rekonstruovat alebo chces kupit stary dom a zrekonstruovat ho ... Pretoze na dome je velmi velka polozka za pozemok kde stoji ak si zdedila tak rekonstruovat ale ak kupovat tak jednoznacne prazdny pozemok a stavat novy ...

Michal_PU

a niekedy aj ľahšia... Keď som videl, koľko ľudí sa snaží pozliepať staré rozpadávajúce sa múry, tak som nechápal prečo nepostavia nové... Ale mojou úlohou to bolo predať a nie ľudí prehovárať..
Ako bolo povedané, nájdi odborníka a poraď sa :)