Pankreas... ako ho dat do poriadku

Príspevok v téme: Pankreas... ako ho dat do poriadku
dobraandulka

zdravim,
2 a pol roka trpim rannou nevolnostou nechutenstvom, plynatostou, po urcitych jedlach ma boli hlava.. doktori mi na nic neprisli akurat, ze mam histaminovu intoleranciu.. Minule som bol u prirodnej liecitelky , ta, pomocou svojho pristroja prisla na to, ze mam problem s Pankreasom (plesne a vseobecne znizena pracovitost) a lavu oblicku mam vraj tiez dost v cudu a vraj som prekonal aj salmonelu alebo ju este doteraz mam? neviem to si uz nepamatam.. Dala mi nejake svoje kvapky a ampulky ktore samozrejme vobec nezabrali, ako doteraz ziaden liek (snad len pangrol trosicku a neskutocne drahe tabletky kt. beriem na tvorbu enzymu na stiepenie histaminu - tiez ziadna slava)

Obraciam sa na vas s otazkou ci nepoznate nejaky liek alebo bylinky tj jedno, ktory vyrazne vie ovplyvnit fungovanie pankreasu ?? Skor, ci existuje, lebo viem, ze bez predpisu ho neziskam ale potrebujem to vediet..

Dakujem velmi pekne dopredu.

Ehmo

Zahravajte sa s pankreasom, ten vam to spocita spolahlivejsie ako gulomet. Kto si myslite, ze mate nejaky zapal pankreasu, aj ste o tom presvedceni, tak sa mylite. Chronicky zapal pankreasu vyzaduje liecbu a tazku dietu, inak velmi rychlo skoncite na urgente. A n3bude sa prejavovat nejakymi bolestami. Ked boli pankreas ,tak vam garantujem, ze zabudnete na bylinky, liecitelov ci doplnky, a vezmete utokom urgent.....
Plesne v pankrease ??? Ked uz, tak azda akutna pankreatitida s organovou komplikaciou. Do par hodin urgent, nech ste kdekolvek, taka bolest, ze hladate nozik, aby ste si odoperovali sami na mieste. -(((

Janula230

Pankreas je veľmi dôležitý orgán,kto má už len zápal je to vážne.
Je nutná prísna dieta,dávať si POZOR na stres a smútok.
Maminka zomrela na nádor v pankrease,nedal sa operovať bol v ocase,vyskúšali sme možné/nemožné.Viem o čom píšem.
Poradím však jednu bylinku ,,puškvorec,,
Musí to byť koreň,žiadny olej ani tabletky nič podobné.
Puškvorec koreň pomlet a robiť čaj pravidelne.
S pankreasom súvisí aj pečeň treba ju tiež podporovať bylinou ,,ostropestrec mariánsky,,
Najlepšie je pre telo bylinu normálne povalat v ústach aby sa spojila so slinami a potom zapit vodou.
Na pankreas žiadny alkohol.
Ak je nádor a nedá sa operovať,je to koniec rakovina sa rýchlo šíri do 3/4 mesiacov človek podľahne bohužiaľ v strašnych bolestiach.
Zažila som,neprajem nikomu.
Pankreas sa dá podporovať a posilňovať zelenými potravinami.
Dôležitý je kľud bez stresu.
Prajem všetkým veľa zdravia a Božieho pozehnania.
J

Vanesa123456789

Neviete mi neako pomoct moja mamina sa mi priznala ze trpi chrobou pankreac da sa to liecit povedala mi ze ma 5rokov maximalne ja tomu nechcem verit a pred rokom a pol zomrela nato moja babka moja mamina ma 33 lekari jej zistiki nadory zevraj sa to da odstranit ale ze pridu dalsie prosim ak mate niake skusenosti napiste mi je to premna dolozete nechcem prist o svoju mamku

Igor Koniar

Ja mám problém v tom, že už dlhšiu dobu vlastne niekoľko rokov mám bolesť na ľavej strane pod rebrami, ktorá prechádza do brucha. Už absolvoval asi všetky možné vyšetrenia a nič. Mám aj problémy s chrbticou. Napokon, že to je Psychosomatického pôvodu, tak sám neviem.
Naposledy som pri vyšetrení stolice výsledok, veľmi malé hodnoty elastázy pankreasu na úrovni 1,1. Normal je 200 jednotiek, teda zrejme oslabená činnosť pankreasu.
Ďakujem veľmi pekne za radu.

Jana25

Dobrý deň, chcela.by som sa poradiť, včera mi prisli nato ze mam zapalany pankreas a ze najlepsie by bolo ma hospitalizovat v nemocnici no ja nechcem da sa to liecit aj doma ci musim lezat v nemocnici??