prestávka v braní HAK

felicia33

ja som tiez presla vselijakou kozmetikou, nivea, loreal, garnier, atd. No mam pocit ze najlepsie mi pomaha kozmetika lavera a herbalife, aj ked su z tych drahsich.. Vlastne na zaciatku mi pomoze kazda kozmetika, no jej ucinok sa po case strati (plet si zrejme zvykne). Ale dik za odporucanie, vyskam aj tu baleu co spominas..

denisaKE

ja som skúšala naozaj všeličo...od nivey, loreal...aj garniere pure...ale z toho som mala strašne presušenú a zároveň a vyrážky...no des :P potom som si kúpila obyčajnú Balea kozmetiku, 3v1 taký čistiaci prípravok (aj ako emulzia, peeling a aj maska) a ešte na noc krém s ovocnými výťažkami, je to rada pre mladýc, pekne vonia :) a je zelený obal. Na deň a šport vonku si dávam outdoorový krém, tiež Balea...nemám problém do kozmetiky investovať...ale s týmto som po dlhej dobe spokojná...

felicia33

No dnes som bola u mojho lekara, a povedal ze pokial nemam nejake neziaduce ucinky a problemy tak to nechame tak a kedze som bola v rámci preventivky a vysledky budu o 3 tyzdne, mam prist potom a uvidime podla vysledkov..
aj ked ten ubytok vahy ma laka :)))) uvidime, este mesiac pockam.. ked uz som cakala doteraz..

denisaKE

asi Ťa nepoteším, ale ja som mala pleť ako puberťáčka :P čiže na akné sa priprav, ja som musela komplet kozmetiku vymeniť...a aj tak s tým mám občas problém...Čo ťa však asi poteší je úbytok na váhe, v mojom prípade išlo dolu 9 kíl ;)

felicia33

Ja som pri "liecbe" akne presla vsetkym, vselijakymi mastickami, chemickymi kremami, roacutanom, pilingami atd. No mam pocit ze najviac mi pomohla HAK a roacutane. Ked som ju zacala pouzivat pred rokom a pol tak som mala take stredne akne, zabralo mi to tak po mesiaci uzivania. Teram mam take mierne vyrazky obcas, ked je viac stresov v praci. Ale myslim ze je to v pohode.
Zajtra sa opytam lekara ci by mi nemohol dat HAK s menej silnu a tu pauzu by som potom asi neriesila.. uvidim co mi povie.. lebo nechcem velmi svoje telo velmi zaplnat hormonmi..

jankaaaaaaa

urcite treba zmenit, skus sa poradit na www.antikoncepcia.com
pre zacatim uzivana chloe si mala silne akne? alebo len stredne? a po akej dobe ti to zacalo zaberat? pytam sa, lebo tiez som zacala brat chloe kvoli takym problemom.. a lekar mi povedal ze po roku ked prejdem na slabsiu hak tak by mi to malo plet udrzat v pohode

felicia33

Tak zrovna Chloe som zacala brat najma koli problemom s pokozkou, mala som akne, teda mam ho uz 15 rokov.. Aj mi to pomohlo, ale zas ziadne zazraky. A ze to plnilo aj ine funkcie je len fajn :))) narastli mi dost prsia (aj dve cisla) a naplnam sa dost vodou, a chud na sex isla dole.. aj to je dovod preco ju chcem vysadit..
Ved som zvedava ako zareaguje moja tvar na to vysadenie.. zajtra idem k lekarovi tak uvidim co mi povie on.. ale ak mate skusenosti sem s nimi :)

denisaKE

ja som brala nonstop 4 roky Belaru a prestávku som nemala, aj keď teraz neberiem už rok. Sesternica - zdravotná sestra, brala 7 rokov, prestala až keď chcela malé (podarilo sa hodne rýchlo :) a nemala s tym problem, ze to berie tak dlho. Ale ja byt Tebou, tiez prejdem na iny typ HAK, mne to sama doktorka navrhla na rocnej prehliadke.