neuspokojená ???

Príspevok v téme: neuspokojená ???
pink

chcela by som sa opýaťa jednu vec...a to: môj priateľ ma uspokojuje orálne...no nikdy to nevedie k orgazmu...on si to vyčíta a vraví, že je na nič...no minule sa mi stalo toto:robil to pusou a aj rukou...a keď prestal rukou a iba pusou strasne to bolo príjemné a po celom tele som cítila akoby brnenie a teplo...no po chíľke to prešlo :( neviem teraz povedať čo to bolo...či to bol alebo nebol orgazmus...a ráno, keď ma tiež uspokojoval sa to stalo znova... pls čo to bolo??? mám mu to povedať???

sofrineta

pink to čo si zažila mohlo byť síce pekné no podľa mojich skúseností a informácií, ktoré mám to nebol orgazmus , to isté som zažila keď sme sa s partnerom len hladkali , teda musím uznať že obidvaja sme boli riadne rozohriaty no bola to len predohra k orgazmu nie samotný orgazmus i keď na druhej strane je to niekedy lepšie ako orgazmus takže si myslím môžeš mu to povedať, konečne tak bude mať pocit že ťa uspokojuje.

frontman

tak tebe sa hnusi mu to robit ustami?
a keby on povedal, ze sa mu hnusi ho do teba zasuvat, co by si na to povedala?

diablik

ved jasne, ze nie nutit.. ale nie je trochu sebecke ak dostavat niekto moze a davat nie? podla mna je to na zamyslenie minimalne..

elle

V sexe by sme sa nemali nútiť do ničoho co nám je nepríjemné a z čoho nemame pôžitok. Mne osobne orál neprekáža, ani priatelovi..

diablik

ja si myslim, ze ak moze jeden, preco druhy nie? uz len z lasky k tomu druhemu.. a este ak viem, ze by ho to potesilo.. on moze, a ty nie?? aka rovnovaha vo vztahu, o kt. sa snazia snad vsetci, hmm?

pink

tak teda ďakujem ti katika88...konečne holka čo vie povedať niečo narovinu a súhlasí somnou...:)ako neviem jaký máte na to ostatné holky, ale ja si stojím za svojím...a môj priateľ to plne rešpektuje!

katika88

Dragan ona to musi tak nazvat ze sa jej to hnusi lebo chlapovi inak nevysvetlis ze preco mu nechces spravit oral.Vy ste proste taky ze si nedate povedat a vkuse s tym dobiedzate az kym vam baba otvorene nepovie co si o tom mysli.Kazdy inteligentny clovek by mal pochopit ze nie kazdemu je vsetko po chuti a za to sa nemusi hned urazat ze ako si ona dovoluje povedat ze sa jej hnusi oral.Troska sa nad sebou zamysli, toto je naozaj typicka chlapska reakcia ze ked neni oral tak treba lutovat partnera.Su aj ovela lepsie veci nez oral.My s partnerom to tiez nerobime a nemyslim si ze sme nejako ukrateni.

dragan

ahoj, neuspokojena ja som vyse 30rokou zenaty a preto ma velmi zarazilo slovo mne sa to hnusi!!!!ved ak sa maju dvaja radi mali by si vysvetlit co im pasuje a co nie on moze a tebe sa hnusi ??prepac mna ako muza to urazilo mohla si napisat aj ine slovo ale hnusi !!!lutujem tvojho partnera Dragan