Učinná diéta

Pixie

Ja idem vyskusat spalovac tukov Lipo6 .. a trosku cvicit pri tom.. samozrejme, ze aj uprava stravy.. ale vraj to riadne pomaha, kamoska schudla 10 kg za mesiac.. takze uvidime :)

Trash

Tifany ale nemysli si,ze pri kavitacii nemusis dodrziavat zdravu zivotospravu...Po par ucinkoch kavitacie neodides stihla ako prutik...

Dadula29

Ja som zacala so Slim Shake a Extra Slim Day & Night spolu v kombinacii s Aloe Vera na zaciatku. Za 4 dni som schudla nieco cez 1 kg. Aj ked by som mala dat do vahy uz nove baterky :-) Som zvedava ked skoncim program. Za mesiac sa ma tu schudnut okolo 4-5kg. Idem podla tohto programu - napisaneho dole: www.zazdravie.sk Prajem prijemne chudnutie :-)

bobulaAA

Ja som schudla pomocou emulipsu forte 15kg za 4 mesiace a to som sa vobec neobmedzovala jedla som 5 krat za den aj sladke.V pripade zaujmu ma kontaktujte na nikolka05@azet.sk prilozim aj realne foto pred a po.

tifany

ja som sa pokusala tiez o dietu po vianociach, potrebujem zhodit take 4 kila, ale asi skusim radsej kavitaciu...:-(

Laria

Ahoj ja drzim dietu od 8.1 tu 90dd tak dnes to je 6den a kazdy den cvicim hodinu alebo 40min kalanetiku. Tak som zvedava ci pojdu kilecka dole uz by mohli aspon par :) aj ked kila stoja ja sa citim lahsia a mam volnejsie rifle :) Len dufam ze tu dietku dotiahnem az do konca :(

lukyjeff

Jasné že stratíš aj časť tuku aj svalov. Ide o to koľko čoho bude. A preto je treba jesť kvalitné bielkoviny v správnych množstvách aby to čo človek schudne bolo čo najviac tuku a minimum svalov.

eliska111

začala som dnes ... ale nie tak že som zacala obmedzovať dácky jedál .. Proste som len vynechala sladkostia pijem čistu vodu prip. caj - myslíte že to je dobre ? .samozrejme si aj zacvičím ..

lenik22

aspon co ja viem, telesny analyzer ukaze presne z coho sa chudne, ale ak sa chudne 5 alebo viac kg mesacne, tak potom vela z toho byvaju svaly a potom prichadza jojo efekt...ci voda tazko asi presne povedat, lebo svaly obsahuju tak okolo 75% vody...