Zlatá žila, neviem sa jej zbaviť..

Príspevok v téme: Zlatá žila, neviem sa jej zbaviť..
kurča

zdravíčko.. bol som so zlatou žilou xy krát u chirurga a vždy mi predpísal detralex s ktorým som sa stále napchával a vždy povedal to isté "jedz vela zeleniny, nepi a nejedz maso ani korenisté potraviny" po čase to prešlo ale zas sa to vrátilo tak som si kúpil Faktu čipky aj masť.. keď si to dávam 3 dni tak to prejde a je to v poriadku ale po týždni sa to zas vráti.. skúšal som to aj mesiac v kuse brať a bolo dobre ale vždy sa mi to vráti.. máte niekto podobný problém? ako ste sa toho zbavili? na operačku nechcem ísť..

witch2

ja som sa jej zbavila vdaka kazdodennemu pouzivaniu hemostop gelu a prisnym dodrziavanim rad od lekara a zvysenou hygienou

Smme

Používajte vhodný papier
Najlepší je neparfumovaný, biely mäkký toaletný papier. Pred použitím ho jemne navlhčite vodou. Rovnako vám poslúžia aj papierové vreckovky natreté hydratačným krémom.
Neškriabte sa
Hemoroidy často vyvolávajú pocit svrbenia. Keď sa poškriabete, prinesie vám to síce chvíľkovú úľavu, ale môžete si ľahko poraniť steny jemných žiliek, čo vaše zdravotné ťažkosti ešte väčšmi skomplikuje.

lucifuk7

skuste hemostop, patri k tym lacnejsim a mne pomaha, mam nastavenu liecbu celkom zatial uspesnu, mast hemostop pomaha proti svrbeniu, po aplikacii mi je "prijemnejsie"

Tichomir

ALOE VERA - Zázrak prírody... Už po tisícročia si ľudia zbehlí v liečení cenia jej mnohostranné účinky. Prvé zápisy o liečivej rastline Aloe Vera boli urobené zhruba pred 6000 rokmi v Egypte. Egypťania ju nazývali „Krv bohov" a „Rastlina nesmrteľnosti". Mayovia jej hovorili „Zdroj večnej mladosti". Už Hippokrates liečil pomocou Aloe a Alexander Veľký ňou nechával ošetrovať svojich zranených vojakov. Grécky lekár Dioskoridés, ktorý žil v 1. storočí po Kristovi, odporúča vo svojej knihe o bylinách Aloe na veľmi veľa chorôb. Egyptské kráľovné Nefertiti a Kleopatra používali Aloe pri starostlivosti o svoju krásu, Kryštof Kolumbus nepodnikol jedinú cestu bez svojho „lekára v kvetináči" a taktiež Gándhí využíval jej blahodárne pôsobiace účinky. Dnes je známych viac ako 300 druhov Aloe, nie každá však vykazuje špeciálne „zázračné" vlastnosti. Najlepšie účinky pre ľudský organizmus prináša Aloe Vera Barbadensis Miller. Jej dužina obsahuje okolo 200 vysoko hodnotných, biologicky aktívnych látok. Okrem iných to sú enzýmy, vitamíny, minerálne látky, bioflavonoidy, cukry a esenciálne aminokyseliny. Práve toto zoskupenie účinných substancií prináša pozitívne účinky na ľudský organizmus. Dôležité je hlavne to, že minerálne látky, stopové prvky, vitamíny a ostatné substancie sa v extrakte z Aloe Vera nachádzajú vo vzájomne vyváženom pomere. Práve v dnešnej dobe je Aloe Vera dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Podporuje totiž Imunitný systém - prirodzenú ochrannú funkciu nášho tela v jeho neustálom boji proti stresovým faktorom, ktorých je v súčasnosti skutočne veľa (znečistené ovzdušie, UV žiarenie, rádioaktívne zaťaženie vzduchu, vody i potravy, jedovaté látky v našom tele, patogénne organizmy, psychický stres a pod.). Iba dobre fungujúci imunitný systém môže zvíťaziť nad chorobami, príp. zabrániť ich vzniku. Naše civilizačné choroby, ako sú napr. alergie, nadváha, vysoký krvný tlak, diabetes, artérioskleróza, ochorenia krvného obehu, bolesti kĺbov a svalov atď., tiež často vyvoláva nesprávna strava. Vďaka veľkému počtu vitálnych látok je Aloe Vera schopná udržiavať človeka zdravým a vitálnym. Táto rastlina dokáže telo zbaviť jedov, škodlivín a kyselín, posilňuje imunitný systém a aktivizuje samoliečiace sily, reguluje telesné funkcie a pri mnohých ochoreniach je zmysluplnou sprievodnou terapiou. V našej hektickej dobe pomáha Aloe Vera ku stabilizáciu našich nervových síl, má vyrovnávajúci a stabilizujúci účinok. Stav dnešnej generácie je alarmujúci, pokiaľ sa týka alergických a závažných ochorení - napr. diabetes (cukrovka) sa vyskytuje už u novorodencov. Časté sú poruchy imunitného systému, ktorý sa začína formovať až po 1. roku života a celkom vyvinutý je až v 14. roku. Aloe Vera - rastlina, ktorej liečebné účinky ľudstvo pozná už od staroveku, bola u nás využívaná už od roku 1935 po rádioterapii, v rokoch 1934 až 1945 pri liečbe ekzémov. Od roku 1959 sa od jej užívania upustilo a prednosť dostali chemické (farmaceutický vyrobené) liečivá.

poslicek

vela pohybu, nejakom bylinnom kupeli, sa sadni, mrkva je dobra, aj ako stava-prirodzena, cvicenie kegelove cviky panvového dna, vela piť
vitaminy zo zeleniny a ovocia a pod.menej sedet.
su také vankuše na sedenie.Lotosovy sed so skriženými nohami je dobrý,alebo obycajne sadnut na nohy.

Som tu

Žiadne koreniste jedla to dráždi a zhoršuje. Ja nejem nič pikantné po každej stolici si utieram zadok vlhčenými obrúskami, kúpele v dubovej kore raz za čas keď sa to prejaví viac a potieram si to jemným olejčekom fine6, ale len keď sa to prejaví. Inak som tiež po operácií.