neviem, čo mám robiť

Príspevok v téme: neviem, čo mám robiť
ancorassieme

Neviem čo mám robiť. Mám 21 rokov a v poslednej dobe, to je asi tak rok, sa cítim úplne bez energie, mávam depresie a vôbec nič ma nebaví.
Bývam ešte s rodičmi, chodím na vš, ale do školy každý deň, okrem víkendov musím dochádzať. Popri tom, chodím na brigádu na nočné, ale v mieste bydliska, pretože mi rodičia nedajú ani cent. Teda nestíham sa moc učiť a nemôžem si dovoliť vôbec nič kúpiť. Rodičov mám dosť prísnych, teda aspoň otca. Doma sú samé hádky.
Okrem toho ma trápi aj láska. . Dávnejšie som sa spoznala s jedným mužom, je o niečo starší, ale problém je v tom, že on už priateľku má. Nie sú síce zobraní, ale ona strašne na neho žiarli. Mali sme sa radi, keď sme boli spolu nám bolo veľmi dobre, lenže vždy nemal na mňa čas. Ma to už mrzelo, tak sme sa kvôli tomu raz pohádali a od vtedy sme sa vôbec nevideli ani nie sme v kontakte. Viem že by nič z toho nebolo, len v ňom som mala oporu, lenže keď nie sme v kontakte tak som už úplne z toho zúfalá.
Vždy si hovorím aby som bola silná, len to už nejde. Neviem čo mám robiť...

ancorassieme

keď som si dávala žiadosť na vš tak mi otec zato nadaval, ale teraz sa o tom nebavíme a ani ho to nezaujima

mate59

prekonaj toto obdobie,je to možno teraz v zimnom období,ale snaž sa ukončiť školu,energiu dobi vhodným relaxom.

ancorassieme

ja som nebola jeho milenka, nič sme spolu nemali, boli sme skôr dobrí kamaráti. Najesť dostanem, lenže čo sa týka oblečenia, to mi nedajú nič, ani na cestovné ani na nič. A praveže to, že akosi sa mi nechce učiť, nemám nato energiu

mate59

na neho zabudni, využíval ťa len ako milenku popri priateľke, nájdi si iného priateľa.Snaž sa v prvom rade dorobiť školu, všetku energiu a aktivity sústreď na štúdium, a na brigády, keď ťa už rodičia nechcú financovať.A bude to dobré.

jajka001_

preco sa viazes na chlapa ktory ma frajerku...jasne ze na svojho chlapa ziarli, aj ty by si. hladaj niekoho slobodneho, v tvojom veku
predpokladam ze rodicia ti daju najest a nenechaju ta chodit v handrach, tak brigadujes len na svoje zaujmy, ked to nezvladas, nechaj brigady tak.