Partner a ziarlivost

Príspevok v téme: Partner a ziarlivost
Mirkaaa1545

Ahojte.. Mám priateľa , sme spolu už rok .. Máme problém .. No skor ja .. Strašne žiarlim keď ho vidím čo i len sa rozprávať s niejakou druhou. Sme spolu skoro každý deň , no keď náhodou spolu niesme , ako dnes , a on šiel do baru s kamarátmi (Nemá mobil takže sa s ním neviem kontaktovať) , aspon myslím že len do baru dneska je tu diskotéka a neviem či nepojde aj na ňu . Bývame od seba asi 7-8 kilometrov a nechcem aby chodil von bezomňa , pretože nemá telefón a neviem sa s ním spojit a aj tak by som to nechcela pretože proste žiarlim keď je s niekým inným . Čo mám robiť ?.. ja fakt neviem , furt sa hádame pre blbosti , hlavne koli tomu že žiarlim.. A stále sa \"Oduvam \" Za somariny , keď mi niečo povie alebo tak .. Vážne moc žiarlim viem že je to chyba ae neporadím si .. Prosím vás aspon o niejaké rady.. ĎAKUJEM zatial ..

lolaaa111

Mirka ako uvadzas v podstate ti on sam nedava dovod ziarlit (okrem toho inidentu ked sa bozkaval s tvojou kamaratkou..viem ze to tu teraz neriesime ale co je to za kamaratku ked sa bozkava s tvojim byvalym pred tvojimi ocami.. hlavne je zo to olutoval a spravil to zo zufalstva). Veris mu? Ako si napisala vies ze by ta nepodviedol-z toho vyplyva ze mu veris, ale napriek tomu ziarlis. Podla mna si chorobne ziarliva, ak sa s tym sama nepopasujes, poziadaj o pomoc psychologa. Aj tu na nete si mozes pohadat nejakeho a napisat mu o svojom probleme. Na forach dostanes len neodborne rady.

Mirkaaa1545

lolaaa111: No , rozišli sme sa raz , vtedy som bola na diskotéke on tak isto a neboli sme vtedy spolu a on chcel byť somnou tam ale mala som v sebe alkohol a poslala som ho kade laksie , a vtedy sa začal predomnou bozkávat s mojou kamarátkou staršne ma to sklamalo ale viem že to bolo koli mne a išiel s nou aj k nemu domou , a tam sa pred jeho mamou rozplakal ze to bolo koli mne a tak, ale ja wiem že by ma nepodviedol ale žiarlim aj na to ked sa len s nikym rozpráva .. s niejakoou babou .. a jeho mama ju vtedy vyhodila a tak.. S babami si nepíše ani na internete , takisto ani ja s mužmi .. Ja by som ho nepodviedla a viem že ani on mna , ale mám problém že žierlim aj na maličkosti ...

kokik00303

Mirka myslím si, že si až prehnane žiarlivá, ale ako vidím uvedomuješ si to aj ty sama... V partnerskom vzťahu je doležitá dôvera, ak tam dôvera nie je často krát je ten vzťah založený na hádkach tým pádom je ten vzťah neplnohodnotný a rýchlo sa z nej vytráca láska a hlavne porozumenie.. Nauč sa doverovať mu, chod na to postupne... Máš vôbec dôvod žiarliť?! Dáva ti nejaké podnety na to aby si mu nedoverovala?!.... Ja si myslím, že je to hlavne v tebe, tá žiarlivosť a to pochybovanie o tom druhom... Nechaj ho vydýchnuť si, nechaj ho zabaviť sa aj s kamarátmi, snaž sa nepochybovať o každom jeho kroku... Proste si to musíš hlavne v prvom rade sama v sebe usporiadať... A ver mi, ak mu čim skor nezačneš doverovať a neprestaneš o jeho každom kroku pochybovať, váš vztah sa rozpadne... A potom už bude neskoro lutovať a meniť sa keď už ten druhý nebude mať záujem.. Ver mi chlapi nepotrebujú mať na krku žiarlivú ženu, ktorá je panovačná a ufukaná..

lolaaa111

ahoj mirka, dal ti priatel niekedy dovod na to aby si ziarlila? Spravil niekedy nieco co v tebe vyvolalo nedoveru voci nemu? Bojis sa ze ta podvedie? Mala by si najist pricinu. Moj ujo vzdy hovori, a o je skuseny pan, ze ziarlivost je najhorsie co moze byt, je to zabijak vztahu. Mohla by si sa aj obratit na psychologa a zistit pricinu ziarlenia. drz sa :)