dobra PUSH-UPka

nikki06

sasa1
strapless od wonderbra mam, som s nou velmi spokojna, ale az taky efekt ako push-up na ramienka ti neurobi :-( Ked som ju prvykrat obliekla, tak som bola trochu sklamana, ale som prekvapena ako super drzi a teraz ju nosim velmi rada a casto.

nikki06

ja som vyskusala Wonderbru, sice som velmi zvazovala ci kupit taku drahu, na nete stoja okolo 25 EUR, ale vazne stoji za to. Uz ju mam asi 2 roky, vobec nezmenila tvar, vyzera stale ako nova a prsia v nej vyzeraju fantasticky. Teraz som si dokupila novu Gel Lace Bra, tiez fantasticky sedi. A pre tie, ktore chcu vazne super plavky, co urobia pekne prsia z takmer nicoho, kliknite na vodaswim.com. Tie obrazky vazne neklamu, aj v skutocnosti vyzeraju na tele rovnako. Vratane dopravy z USA a platby na colnici pri dovoze vysli sice okolo 100 EUR, ale u nas som zatial nenasla plavky, ktore by mi sadli lepsie.

no a čo

u mna jednoznačne Lormar podprsenky..

a nedávno som si kupila u čínana set za 4e a podprdka je úžasná! super tvaruje dekolt ..(som zvedavá, dokedy vydrží:) )

majusik

diamona.sk , podprsenka za super cenu Pamelka, alebo gelova, pomoze mat dobre sebavedomie, aj ked nemate skoro ziadne prsia

Nika21

Ak by mal niekto zaujem o MARKS & SPENCER 2 sizes bigger nové body velkosti 32A, tak napiste. Mne su žial male :( Je to na velkost asi XXS

smajka

Peknučné plavky sú roalnr.sk. Inak... do podrpseniek stačí kúpiť gélové alebo iné vypchávky a vymeniť obyčajné tenké vypchávky za tieto lepšie. U mňa tiež vyhráva New Yorker čo sa toho týka.

sydney

kup si bombshell, videla som ju uz aj v lindexe,ta podprsenka ma prakticky vyplneny kosicek,kopiruje to styl bombshell z victoria´s secret. pekne podprdy maju este v marks and spencer, triumph,intimissimi.a niekto sa tu pytal na push up plavky - videla som ich v calzedonia,tak vela stastia kocky :)

silviklh

mozno ich ma tvoja kamoska velmi od seba.videla som vela prs,co bez podpiry bol idost od seba,a v push upke boli pri sebe dost.aj ked mala male prsia.