Kučeravé a krepovité vlasy

Príspevok v téme: Kučeravé a krepovité vlasy
simusa143

ahojte baby mám kučeravé a strašne krepovité vlasy..vedeli by ste mi poradiť aké prípravky na to používať?..moje vlasy niesú poškodené iba krepovité.dala som sa ostrihať o 10 cm a ani to nepomáha pretože to mám od korienkov a stále su krepovité..po umytí ich mám najviac aj keď sa rozčešem..sú také rozšišatené..prosím poraďte ako mám takéto vlasy dať do poriadku...som velmi nešťastná..Ďakujem za rady...

eliii

Ahojte aj ja mam kučeravé vlasy... po umytí sú pekné ,kučery mi držia, ale keď sa na druhý deň zobudím sú celé rozlietané vôbec spolu nedržia, takže si ich vždy len zopnem do copu... Veľmi by som chcela nosiť vlasy rozpustené ale vyzerajú vážne hrozne.. neviete niečo poradiť na udržanie kučier?

Tany

U nás doma ho používame všetci 4 členovia tak vydržal 4 mesiace a dávam si ho len na končeky tak sa mi nemastia vlasy, robila som si aj zábaly ale krajšie kučery sa mi spravia keď si ho dám po umytí do vlasov

Marcelka001

ja mam tiez kucerave vlasy, ale asi teraz prechadzam dakou hormonalnou zmenou, lebo mi zacali riadne padat a rovnat sa :D preto hladam prirodny pripravok, ktory by mi pomohol udrzat krasne vlny :) Uz nemam take krasne vlny od vrchu hlavy az po konceky, zvycajne len tie konce su kucerave...
Myslime zrejme ten isty eshop na nete, kedze udaje sa zhoduju. Vydrzal ti dlho? Ja by som ho chcela skusit asi aj na tvar, kedze ma take siroke spektrum vyuzitia :) A inak, nemastia sa ti potom vlasy?

Tany

Marcela.... ja som ho tiež tak kúpila ... -odkaz odstránený- (neviem či sa tu môžu dávať konkrétne stránky) a som sním spokojná teraz si idem ďalší objednať lebo mi už došiel. Ak by si mala nejaké otázky pýtaj sa, ja mám prirodzene kučeravé vlasy skoro po zadok, a farbím si na hnedo, a dva roky v kuse som si ich žehlila ( keď som mala 15 r. učila som sa za kaderníčku tak som experimentovala ako sa len dalo)

Tany

Ahoj simuša ja som si kúpila argánovy olej na vlasy je síce drahší ale je perfektný, po umývaní si vlasy nerozčerávam hrebeňom ale len prstami si ich prečešem a dám si na dlaň trošku oleja a vtláčam ho do vlasov v predklone a nechá prirodzene uschnúť, urobia sa ti krásne kučery a budeš mať lesklé vlasy, už to takto praktizujem 9 mesiacou a som maximálne spokojná, šampón používam Biodermu okrem toho nič :) veľa šťastia

Raduš

Ahojte :) aj keď už je pravdepodobne neskoro niečo radiť napíšem to tu možno to pomôže niekomu :D ... ja mám od prírody neskutočne krepovité,suché, lámavé, kučeravé vlasy. ostrihala som sa na krátko a odvtedy to je ešte horšie... teraz mám konečne vlasy pod plecia ^^.. ale idem k veci.. mne najviac pomáha šampón brezový od DIXI(je aj cenovo výhodný), neobsahuje silikóny. po ňom mám vlasy jemné,nie sú až také krepovité,ľahšie sa upravujú,treba použiť aj nejaký kondicionér. výsledky sa dostavia po nejakom čase samozrejme :) chybu som spravila v tom, keď som sa ostrihala rodičia mi kúpili žehličku(remington) a odvtedy začala rutina,každé ráno,po každom umytí žehliť,bez ochranných prostriedkov a tak 3roky vkuse! moje vlasy sú bez života. každý týždeň si dávam masku 1žľtok,2lyžice olivového oleja a med celkom mi to pomáha a som spokojná.... a na tie hovadiny z reklám sa vykašli. skúšala som všeličo možné na vyrovnanie,proti krepovitosti a tak.. nič nepomohlo,vlasy boli mastné,pricapnuté spľasnuté proste hrôza.. čiže nežehliť,nefénovať. držím palce a dúfam. že som tým aspoň niekomu pomohla. :)

ebi77

ahoj, ja mám tiež také vlasy, a kvôli tomu si ich vôbec nerozčesávam ani po umytí a ani nikdy, len s rukou doupravujem, a potom sa mi tak zlepia do takých vlnitých pramienkov

jedine vtedy si ich rozčesávam ked si ich idem farbiť, potom chvíľku sú krepovité, ale po čase sa spoja do pramienkov a vyzerá to super :D každý mi to pochvaľuje :)

Sarah_XXX

čaute, tiež mám krepovité a suché vlasy , ale asi nie tak vela ako niektoré dievčatá o ktorých som čítala prispevky aj na iných stránkach :)
Takže k veci moje vlasy su suché krepovité maju sklon k štiepeniu sa
a to všetko len preto že som anemická(málo železa v krvi) tak som chodila na transfuzie.Po transfuziach sa moje vlasy rapídne zhoršili tak som sa mojej kaderníčky spýtala čo by mi mohlo asi tak pomoct ked si vlasy nechcem žehliť, možno niekedy fenovať poradila mi taký krém od značky CHI STRAIGHT GUARD smoothing stailing cream.stál ma 15 euro..... to si votriem do vlasou po umývaní a len vyfénujem( niekedy ani nefenujem) vlasy su hladké jemné a niesu také \"rozlietané\"
druhý produkt ktorý mi kaderníčka poradila je už na suché vlasy od značky TIGI BED HEAD..je to limitovaná kolekcia stál ma 12 euro je to tuhý vosk a ked si spravím cop a trčia mi všade vlasy len si to pretriem tou tubou prečešem hrebenom s prírodnými štetinami vlasy su hned \"pripnuté\" k ostatným vlasom takže nemožem si tieto dva produkty vynachváliť... viem že sice su to drahšie produkty ale oplatí sa ich kupit .. nie som taká že by som vám chcela poradiť zle verte mi moje vlasy boli fakt v hroznom stave a toto mi velmi pomohlo.
Ďakujem za pozornosť :)Príjemný deň :)