Leukémia

Príspevok v téme: Leukémia
NatiSka

potrebujem sa vyrozpravat a poradit od ludi s citom a nie od doktorov co hovoria ze je vsetko v poriadku ;(
mám za tri dni uz mesiac rakovinu krvy kazdy v rodine len place a hovori ze to prejde ja viem ze nie
...chcem len vediet ci poznate niekoho takeho kdo leukemiu uz prezil alebo kolko sa dozil pretoze ja sa bojim chodit spat ked sa rano zobudim placem a dakujem zato ale dokedy to bude trvat ?

Ninuskaaa

Ahoj, ja som prekonala leukemiu keď som mala 6 rokov teraz mám 12. Záleží aký druh máš a koľko máš rokov a možno ti to príde divne ale aj či chceš BOJOVAŤ za svoj život. Ja som liečbu obsolvovala úspešne a aj ľudia s ktorými som sa liečila (až na pár výnimiek). V tej dobe som si veľa kreslila a liečba mi tak ubehla rýchlejšie. Prajem ti skore uzdravenie a držím ti palce ❤️

a.oll

tak ip-ecko by som nebral v uvahu,mozu ju mat rovnaku viaceri uzivatelia ak zdielaju modem atd,skor sa mi nezda,ze v 15 by o tej svojej leukemii nic nevedela-ani typ a mesiac by ju liecili"vymenou krvi".naozaj hlupy zart,nemala by malovat certa na stenu.

RNG

Inac leukemia je vlastne choroba kostnej drene, kde sa pravdepodobne zucasnuju nejake poskodene bunky, ktore vyrabaju aj poskodene aj nedostatocne mnozstvo cervenych krviniek a medzi pricinami su najma plesnove infekcie, ktore tie zmeny(rakovinne?)sprevadzaju.
Mnohe virusy, bakterie a plesne su totiz zdrojom karcinogenov, na co sa len teraz postupne prichadza. Vid rakovina krcku maternice(hpv virusy)
rakovina zaludka(Helicobacter)
rakovina hrubeho creva atd.
Takze boj proti zaplesneniu pri leukemii je znacne ucinny na liecenie samotnej leukemie, okrem inych prostriedkov.

RNG

Zialbohu na spomenute som este necital ziadnu solidnu lekarsku spravu, takze "no comment"
A ani jedna lekarska sprava by ma nijak nepodnietila na komentar, na to ich treba mnozstvo a dlhsi cas.Aj lekari su len ludia a mozu sa mylit. A ako sa hovori:"jedna lastovicka neurobi leto"

a.oll

janoo-bohuzial nepomozem,bylinky neuzivam,jedina bylinka s ktorou mam skusenosti je mata...opytaj sa RNG,on ma taketo veci v oku

Netehulka1

Z takychto vaznych chorob, by si ludia nemali robit posmech. Poznala som mladeho cloveka (19), co po zisteni, ze ma leukemiu, do 3 tyzdnov zomrel. Takze srandy bokom.

Linguistics

-> a.oll, aj podla mna je to tema vymyslena, pouzivatelka vytvorila este jednu temu, kde sa vyplakavala z toho, ako ju nechal priatel a ako mu to chce vratit. Co by pacienta s leukemiou asi nenapadlo - pomstit sa niekomu z rozmaru. Vsimla som si rovnake smajliky a IP adresa je tiez zhodna.
Ak je naozaj tema vymyslena, pripada mi to uplne nevhodne, na tuto temu sa nezartuje!

janoo

a.oll - prepac ak som drzy,ale chcem sa ta spitat na bylinky - lipkavec pravy,lipkavec obycajny a krticnik hluznaty cistia lymfu.ja to nevim potvrdit ani vyvratit.mas s nimi dake skusenosti?(pitam sa preto lebo ty si pravy magnet to dokazat)
NatiSka - prepac mi ze som ti prerusil prispevok.