Pacia sa mi starsi muzi v mladom veku - vas nazor

Príspevok v téme: Pacia sa mi starsi muzi v mladom veku - vas nazor
katkaznitry

Mam 17 a pol roka. nikdy som nemala chalana. napriek tomu citim, ze moj rovesnik nie je to co hladam. pritahuju ma aj starsi ako som ja, muzi vo veku 26 trebars aj 28 rokov. neviem cim to je. pritahuje ma totiz nieco viac, alebo ako by som to spravne vyjadrila..zda sa mi totiz ze chalani (a nie len) v mojom veku riesia uplne hluposti, bavia ich uplne hluposti, piju, fajcia..a mna to prave nebavi, ako keby som hladala hned takto z hurta vazny vztah. neviem ci je to v pohode. samozrejme uz sa mi pacili asi dvaja traja chalani. ale vzdy sa to skoncilo sklamanim a mozno aj prave to ma nasvedomi ze ma to posuva k tomu, co tu pisem, co citim.

zda sa mi aj, ze ked idem po ulici a nahodou sa pozriem na nejakeho starsieho muza, opatuje moj pohlad a zahladi sa mi do oci. mozno si to namyslam, ale nieco take u mojich rovesnikov sa mi stava len velmi malo.

moji znami hovoria, ze sa nespravam ako typicka pubertiacka. ked je na to prilezitost, dokazem sa so starsimi dobre porozpravat. len nie vzdy je to tak ,pretoze nie kazdy (aj chlap) by bol ochotny sa vazne rozpravat s takou mladou babou, ako som ja, pretoze su tu tie predsudky - mlada,pubertiacka = hlupa,nedozreta. preto sa aj bojim ,ze este dlho si normalny vztah nenajdem. netvrdim ze som vyzreta a psychicky som dospela, pisem len to, co citim...
myslite si ze je to v pohode? ze ma to prejde? ze je to len nejake obdobie?? co to moze mat na svedomi? dakujem za vase nazory

ps: mozno to znie cele hlupo vzhliadajuc k faktu ze som ziadny vztah este nemala, ale je to jednoducho tak....

Nina.

Aj mne sa to už stalo, že sa mi páčil starší chlap. Nie je na tom podľa mňa nič nenormálne. Tí starší sú často krát rozumnejší, zrelší a vybúrení, takže sa to vo vzťahu môže veľmi pozitívne prejaviť. Samozrejme, ani taký vzťah nemusí vydržať, ale aj môže. Ľudia majú často krát iba predsudky voči tomu, ale podľa mňa na tom nič nie je.

Agnes989

Musis si ujasnit na co chces tych chlapov, ci na kratku aferku alebo na vazny vztah. V tvojom veku asi na to prve. Starsi muzi hladaju mlade zabky zvacsa len kvoli pobaveniu a aby im druhi zavideli, ale dlhodobo to vacsinou nevydrzi. Ten vekovy rozdiel sa po case prejavi. Este takych cca. 10 rokov sa niekedy da, mam kamosku, co ma manzela o 12 rokov starsieho, su spolu 12 rokov, maju dve deti a stale im to klape, nemenila by. Ale to su skor vynimky, spoznali sa, ked mala 18, maloktora baba sa chce uz v 18 usadit a zacat rodit.

luna662

A napisala som OD 30 DO 60 to neznamena ze sa mi musia pacit vsetci 60 rocni. Uz sim stretla aj 42rocneho alebo 37 rocneho, proste ma na nich nieco pritahuje. Osobne si myslim ze muzi do 30 su este chlapci po tej psychickej stranke.

luna662

Nemyslim tym takych tych bezzubych paprdov. Myslim tym napr mojho 57 rocneho profesora, ktory na to ze ma tych 57 vyzera velmi dobre.

Agnes989

No ti 30 rocni to by sa este s prizmurenim oka dalo pochopit, ale 60 rocni? Co sa ti na nich paci? No ale ved ked chces, vyberaj si muzov v tejto vekovej skupine, oni sa budu velmi tesit.

luna662

Mam v podstate ten isty problem. Mam 18 a pacia sa mi muzi od 30 do 60 rokov. Viem ze je laska slepa ale niekedy mam pocit ze nie som v poriadku, pretoze ludia v mojom okoli si o tom myslia skarede veci a neakceptuju, chcem len vediet ci je to normalne alebo trpim nejakou uchylkou.

InnerWorld

ja ta uplne chapem, u mna je to to iste,nepozeraj na to,co si myslia druhi,ja mam akurat ten problem,ze uz mam vztah a moj partner je priblizne v rovnakom veku ako ja...

anda1

V tvojom veku, sa aj mne páčili starší a mám manžela staršieho o 8 rokov. Pokiaľ sme randili a chodili po disco, bolo to super, aj ked sme nemali dieťa. Ale ked prišlo dieťa, on sa správa stále tak isto, chce mať voľnosť a čo sa týka dieťaťa je to všetko na mne. Teraz mi ten rozdiel vekový vadí, jemu však nie. Pravdaže nie, lebo on v 27 chodil po zábavách a ja som v 27 bola tehotná. On je vybúrený a ja nie. tam je problém. Až ked mal 33 si uvedomil, že roky mu idú a by chcel mať aj rodinu. A ked sa teraz aj dívam naňho, veľké brucho, plešina, tak si uvedomím, že neni to vo veku, ale vo vyzratosti. Sú aj chlapci mladší a vyzretí, tak hľadaj, a ver že ten vekový rozdiel začneš cítiť a zbadáš na sebe ako ja

sweater

tifany :D:D aky nazor
tifany
dátum a čas príspevku
10.01.11 23:29
xD ale som sa aj zasmial dobre, pekna kravina jasne ze existuju mladi, pritazlivy, dusevne vyzrety, a je ich kopa, kam sa ty pozeras? ci kazdi zijeme niekde inde? zeby to bolo tym? a necitim sa ako gay ani trans. ako to citam vyznieva to trosku narcisticky, ale neboj v reali som strasne fajn chalan :-), taky na pohladanie...