Bolesť v podbrušku prosím o radu

Príspevok v téme: Bolesť v podbrušku prosím o radu
Anonym44

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Už tretí deň sa necítim dobre, mám bolesť v podbrušku, nemôžem dlho zaspať, necítim sa ani unavená aj keď zaspávam neskoro a budím sa skôr ako predtým, dokonca mi ani moc nechutí jesť ako predtým. Je to niečo ako bolesti pred menštruáciou(pritom ju čakám približne za dva týždne), niekedy mám pocit ako keby som tam niečo mala. Neviem to presne vysvetliť, ešte nikdy som sa takto necítila tak neviem čomu to môžem pripisovať. Len ma aj trápi jedna vec, že mám výtok. Mávam ho každý deň a je to dosť nepríjemné. Niekedy je žltý alebo má žltobielu farbu a je aj dosť cítiť. Ďakujem za každú dobrú radu :)

sob rudolf

Hm? Milá Anonym44, ak ti sem aj niekto napíše, že mal problém s podobnými príznakmi, aká vysoká je podľa teba pravdepodobnosť, že je to skutočne to isté, čo mala tá dotyčná osoba? Veď to môže byť čokoľvek a určenie presnej diagnózy bude aj tak na tvojom lekárovi. Teraz to (z môjho subjektívneho hľadiska) vyzerá tak, že buď k lekárovi ísť nechceš, alebo to nie je také vážne, keď sa k nemu neponáhľaš. Nič v zlom, ale internet na diaľku zatiaľ nelieči. Tak držím palec, nech kladne poriešiš.

Anonym44

Je to také hrozne že som sa najprv obrátila na internet ako k doktorovi? Ach jaj, asi sa opakujem len som chcela zistiť či niekto nemal rovnaky problém :D A to že ty nevieš o čo ide nemala si ani reagovať :) Nechápem čo týmto sleduješ, nemáš inú zábavku?

muc

:D
problem mas ty, ak sa nemylim ;)

a vikricniky? vsak sa len zamysli nad tym, co chces od nas. nevies co ti je (dokonca uz 3 dni), ale my ti mame radit. takze naozaj neviem, co ti mam poradit, lebo ina rada je na gynek. problem, ina na slepe crevo a opat ina na urologicky problem.

Anonym44

Mám pocit, že ten komentár že mám 12 rokov hovoril za všetko :D .. A výkričníky? :) Ale je to jedno nebudem si kaziť večer nejakou podráždenou ženskou kt. ma vlastne sama nejaký problém :) Pekný večer

muc

pozri sa Anonym, podton si domyslis, aky sa ti hodi, takze myslim, ze presviedcat ta o tom, ze to nebolo napisane nahnevano, je zbytocne.

Anonym44

Nepoviem nič keby si to napísala ako človek, ale tento postoj? Neviem či ťa niekto nahneval alebo máš svoje dni ale vyskúšaj byť k ľudom trošku ľudská a milšia určite to ocenia..!

muc

je mi to luto, ze som ti nenapisala to, co pocut chces! ale ak sa zamyslis, v konecnom dosledku ti zle nechcem!!! vies, take prasknute slepe crevo moze aj dnes- v 21. storoci mat az fatalny koniec. moze to byt gynekologicka , chirurgicka, alebo aj urologicka zalezitost.takze sa nesrdi, lebo chcem len tvoje dobro! ale bez vysetrenia necakaj diagnozu, ani inu radu, iba ze CHOD K LEKAROVI!!!!

Anonym44

muc..Tak takúto odpoveď som nečakala niekto chce radu a ty sa takto zachováš? Nemala si ani reagovať keď sa ti nepáči, možno ťa prekvapím ale nemám 12. Nikdy v živote som nebola u gynekologa iba som chcela zistiť či niekto nemal ten istá problem a vedel by mi niečo o tom povedať. Aspoň viem aký ľudia sa tu zas vyskytli.

muc

aku radu ocakavas???
co ti je, to ti vie povedat s urcitostou jedine lekar a aj to po odbornom vysetreni a krvnych testoch. takze aku radu chces? to ti tu musie napisat, ze chod na gyndu? kolko mas rokov? 12? lebo ak viac, tak sa ti cudujem