Ako skoncovat s fajcenim?

Príspevok v téme: Ako skoncovat s fajcenim?
fajciar

Ahoj, chcel by som sa vas spytat, hlavne fajciarov, ktori skusili alebo prestali fajcit, ako ste zacali?A ci sa podarilo? Ja som sa rozhodol, ze vyskusam metodu: BIOREZONANČNÝ PRÍSTROJ BICOM 2000. A preto sa vas chcem spytat, skusal uz aj niekto tuto metodu? Ak ano, pomohla vam? Napiste nieco viac o tom... Ale rad prijmem rady aj od tych, co prestali inou metodou skoncovat s tymto zlozvykom.... Ja mam skoro 22 rokov, a vyfajcim denne 15-20 cigariet, no rad by som s tym prestal, ani nie kvoli peniazom, ako kvoli zdraviu.... (a mozno aj kvoli babenam) Dakujem krasne za vase odpovede......

kotatko8

Moj priatel bol dlhorocny fajciar, uz chcel niekolkokrat skoncit, ale nikdy to nevyslo, potom si nasiel mna a vzdy ked si isiel zapalit, tak som prisla k nemu a vzdy som si potiahla aj ja, a to som nefajciarka :) no a kedze nechcel aby som si necila zdravie ja, prestal fajcit aj on :))) uz to statocne drzi dlhu dobu, v zaciatkoch to bolo tazke, ale ked sa dvaja podporuju, ide to :) drzim palce ;))

rzc.rm

Prestala som fajčiť s pomocou lieku champix, bola som dlhoročná fajčiarka. Ale aj tá biorezonancia, ak sa podarí, má vraj dobrý účinok.