Nedokážem dosiahnuť orgazmus-s chlapom

Príspevok v téme: Nedokážem dosiahnuť orgazmus-s chlapom
lienocka2

Ja mám ten problém, že neviem dosiahnuť orgazmus s chlapom. Aspoň doteraz sa mi to nestalo. Sama orgazmus dosiahnem, teda aspoň ten klitoriálny. Doteraz som si myslela, že bola chyba v chlapoch, lebo boli dosť egoistickí pri sexe. Ale môj terajší partner chce aby som sa mala dobre a dokáže má lízať celé hodiny, až dokedy si nemyslí, že som dosiahla orgazmus, keďže ho predstieram. Prve razy som ho nepredstierala a bol smutný z toho, že ma neuspokojil, tak potom som to vyskúšala a je spokojnejší. Mňa sex baví aj bez orgazmu a veľmi ma vzrušuje ten chlap aj keď ma dráždi jazykom, ale nikdy nedosiahnem vrchol. Sexom vrchol nehrozí vôbec ani zďaleka. Ďakujem za užitočné rady. Rada by som zažila orgazmus naozaj, aj keď len pri lízaní. Možno neskôr zažijem aj vaginálny :)

milovna

no ja som tiez vydata a tiez som moc ten vaginalny orgazmus nezazila a viem ze to stve hlavne mojho manzela.ale esteze je ten klitoralny,ktory si viem vzdy urobit ale len sama :-(neviem,ale nedokazem ho dosiahnut pri partnerovi asi mam nejaky blok,ale musim to skusat a skusat nech mame obaja z toho radost :-)

Dilaila

Podla mna je najväcsia chyba orgazmus predstierat! Tym, ze nieco predstieras nic nevyriesis, prave naopak!! Partner si bude mysliet, ze to co robi, robi dobre a to ti k orgazmu nepomoze.
No a dosiahnut orgazmus nemusi byt take jednoduche. Hlavne ak je clovek pod tlakom, ma zabrany, nedokaze sa uvolnit. Ak si budes stale pre sexom robit vzdy starosti, ci orgazmus dosiahnes, tak sa ti moze stat naozaj, ze ho nedosiahnes a tvoje proprctvo sa splni.Mozno sa ti to podari az za par rokov treningu, ako aj mne :-) Hlavne je-zbavit sa zabran, uvolnit sa a komunikovat. Mozno mu musis svoje zelania povedat priamo, otvorenejsie, presnejsie.. Uvidis ze komunikaciou a uprimmostou dosiahnes viac a predstieranim.

Mirko1

Lienocka 2, kedze sama vies dosiahnut orgazmus takze asi vies co ta vie rozrajcovat najviac a co ti vyhovuje. Tak ho skus navigovat pri lizani, alebo mu otvorene povedz ze mas rada to a a to.. a nech to skusi.

nicooo

ale ved musíš mu ukázať nech sa pozerá nech vidí kde ťa to dráždi a tak dráždi sa ty sama ... a ked sa ti opýta čo to.. tak mu na to odpovedz že to bolo také dobré taký si bol dobrý že som to už nemohla vydržať a musela si jednoducho :) alebo bud uprimná a zapnite si porno!!!!! (to pomáha) a že mu ukážeš kde ti to je najlepšie že budeš taká učiteľka sexu že sa zahrajte.. navrhnito že ty budeš učiteľka a on len žiak .. a využito a ukáž mu kde ti to je najlepšie a čo ti robí dobre :) a pridaj k tomu aj prsia a stehná :) a nech celým jazykom nie stále len špičkou a tak :)

AdamKrt

Jajajaaaaaa:

asi ten oral nebol dobre robeny, ked sa nevenoval partner klitorisu, ked je jeho drazdenie pre teba take dolezite.

Jajajaaaaaa

Ahoj,
napr. ja som ten typ zeny co mi oral nic nerobi. Skratka musi tam byt klitoris a naplno. Cize preto som vacsinou hore, kde si udavam presne tempo ;)
A nemyslim, ze by tam mal byt nejaky extra problem.. Len skusaj, skusaj, skusaj a nejaka poloha Vam padne. Bo, ked sa dokazes spravit sama a pri nom si hned vlhka, chce to len trening ;)

lienocka2

janek, ale nechcem ho vidieť smutného z toho, že si bude myslieť, že je neschopný alebo niečo podobné. Ženy ma nepriťahujú. Priťahuje ma on. Len mi chytí zadok a som vlhká. Práve preto sa čudujem, že sa nespravím.